dilosunuz birumut_ bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine de sonradan pozitife dönebilir mi
dilosunuz birumut_ her ay iki gün öne çekiyorum geçen ay 8nde oldum işte 6snda olmam lazımdı olmadım hala da olmadım canim
birumut_ Hayıt otu tsh etkiliyormuş bu ay kullanırım diye almıştım elimde patladı ya incir kürü de içtim işe yaramadı soğan suyu mu denesem acaba ne yapsam bişey söyleyin
birumut_ samaa_ benimde yıkılası biz nasıl da hamile kalamıyoruz dkdmdmmf adete 2 gün var dönmez daha buradan
dalyaluna35 Kuzum seni üzmek istemem ama predictor early de adete 6 gun kala cok cok az hayalet silik pozitif çıkmıştı ertesi gun sabah yaptığımda silik cok belliydi, adetine 2 3 gun varmış predictor genelde yalancı çıkarmıyor 😔
Aylinn06 dalyaluna35 evet canım o yüzden umudumu kestim bu ay :( regli olmayı bekliyorum inşallah bir daha ki ay güzel haberler alırım :’)
dalyaluna35 Aylinn06 önümüzdeki ay guzel başlangıç olsun güzel haberlerini aldigin bi ay olsun umudunu kaybetme ve sevismenin tadını cikar ♥️
Deletedmom_878 Aylinn06 yok canım doktor demesi ama tedavi anestezili olduğu için hamile kalırsam yarıda kalır yapmazlar büyük ihtimal ben erteledim
Aylinn06 birumut_ aman aman yeter ki olsunda gerekirse bizi de unutsunlar aşko az kafa dinleriz bizde 🤣🤣🤣
birumut_ Aylinn06 bu tayfayı kaybetmeyelim ya diğer ay hepimizden güzel haber bekliyorum ona göre dkmdmdmd iyi çalışın
Aylinn06 birumut_ evet yaa mutlaka irtibat halinde olalım hep, haberdar edelim her durumumuzdan bu sefer tam gaz çalışmalara devam edicem bebiş jdjcjdndmdmdndmmdkd