Aylinn06 Deniiibayyy ben sürekli kafamda kuruyorum aşkım ya bak aklıma geldi negatif çıktığı şimdi yine üzüldüm ndndndnm niye olmuyor diye düşüp duruyorum halbu ki hemen kalkmıyorum da yarım saat ayaklarımı hava da dikiyorum ndnxndnzmdm
samaa_ Aylinn06 🤣🤣🤣🤣🤣erkekleri sucluyoruz sonra biz onlardan beteriz ya bir bilseler neler donuyor burdaa🤣🤣
Deletedmom_878 Aylinn06 yaa hayırlısı olsun canım tez zamanda gebelik haberlerimizi veririz birbirimize
birumut_ samaa_ Aşko dikkat zaten çocuk meselesinden papaz oluyoruz bide yemek yüzünden koca dırdırı çekmeyelim
Deletedmom_878 Aylinn06 niye çok üzüldünn ben regl oldum üstüne diş sorunum çıktı 3 4 ay gebelik düşünemeyecem😔
birumut_ Aylinn06 umursamıyorlar fazla ama ah bebek olsa neler yaparlar ben benimkini kedi ile test ettim gören diyor ki kediye böyle sevgi besleyen çocuğuna nasıl sevgi besler 😂😂
samaa_ birumut_ 🤣🤣🤣ay cok iyisin senle birlikte yasayan asla yaslanmaz🤣🤣korkma korkma suyu azalmis hallettim🤣
dilosunuz Benimde adetim gecikti ama testim negatif sonradan pozitif olur mu bilmiyorum kasık ağrım kokulara hassasiyetim oluştu yada psikolojik sanırım olsun istediğim için
birumut_ dilosunuz burada bir kaç kişiden okuduğum kadarıyla adet geçiminden 1 hafta 10 gün sonra pozitif görenler var lütfen canını sıkma
dilosunuz birumut_ bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine de sonradan pozitife dönebilir mi
Aylinn06 birumut_ aman aman yeter ki olsunda gerekirse bizi de unutsunlar aşko az kafa dinleriz bizde 🤣🤣🤣