birumut_ Aylinn06 burada bir hamilelik haberine hepimiz sevinirken regl okulumuza hepimiz ağlıyoruz arada çıkıyor sıkıntılılar ama olsun anne olma hevesini nasıl atalım kafadan
birumut_ Deniiibayyy aşko bide uyuya kalıyor daha ertesi sabah burnundan getiriyorum ondan skmdkdldldmf
birumut_ samaa_ erkolarsız bir dünya çiçek bahçesi ama her çiçeğe de birer böcek lazım kimine fayda kimine zarar işte ldödmd
samaa_ birumut_ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣kiz forumdan cikinca aklim sizde kaliyo tekrar giriyorum daha aksama yemek yapmadim🤣🤣acindan olucez
Deniiibayyy samaa_ kız aldım testte nasıl kullanıldığına bakıcam. İnşallah her koyuluğu pik sanmam yoksa yine adamı yok yere fiki fikiye ikna etmek zorunda kalırım hdkdj
Deniiibayyy samaa_ ay teşekkür ediyorum bakalım uygulama yalanmıymış doğru mu 😅 bence ben geç yumurtluyorum ama bakalım
birumut_ Deniiibayyy kız normalde erkek kovalar da kadın der başım ağrıyor bizde niye tam tersi ya kendimi çok eril hissediyorum benimki diyor bide ben çok hassas bir erkeğim her gel dediğinde gelemem 😂😂😂
Aylinn06 samaa_ hahaha şuan benim ki de karşımda oturuyor sakin ol üzerine atlama diye motive ediyorum kendimi şndndnsnsnsndndndm
samaa_ Aylinn06 🤣🤣🤣🤣🤣erkekleri sucluyoruz sonra biz onlardan beteriz ya bir bilseler neler donuyor burdaa🤣🤣
Deniiibayyy birumut_ hashksjsks yarıldım aynısını düşünüyorum bazen eşime sen gay misin diyorum hdkdjdkdjkdj niye ben eril hissedem o gay hissetsin hskdjdkdjkd
Aylinn06 Deniiibayyy bende sürekli test yaptım diye öyle söyledi dün gece oturdum ağladım deli mi diyorsun bana diye fjcncmxmdndmmcm
Aylinn06 Deletedmom_878 aşkım predictor early test yaptım ama maalesef negatif çıktı reglime kaldı 2-3 gün sanırım adet olacağım bugün yarın çünkü karnım çok ağrıyor
Minamom_ Deniiibayyy kuzum ben ilk koyuluğu görünce ilişki oldu pik yani ikisi aynı renk yine ilişki benim pik 2 gün sürüyor çatladı sonra yine ilişki 29.30.31 olarak koyulaşmaya yakın at sen bana
Aylinn06 Minamom_ kız bende sadece yumurtlama günü değerlendirme yapabildim ama sonuç hüsran aşkım.. çok umutluydum ya kesin olmuştur tutmuştur diyordum kendi kendime
Deletedmom_878 Aylinn06 yaa hayırlısı olsun canım tez zamanda gebelik haberlerimizi veririz birbirimize