Minamom_ Deniiibayyy kuzum innovitanın bir gebenin günlüğünüde almıştım ama onun hassaslığı çok kaliteli değil innovita baya iyi şans getirsin inşallah istiyorsan🥰
Minamom_ Aylinn06 oyyy kuzum çok teşekkür ederim buradaki isteyen dileyen bekleyen herkese nasip olsun en kısa sürede inşallah 🥹🙏🏻🙏🏻
Ftmn123- Deletedmom_247 Ben adetten bir gün önce 2 tane artimed erken gebelik testi yaptım da sonuç negatif çıktı bugünle birlikte 2 gündür adet olmadım.Sizce beklemelimiyim?
Deletedmom_247 Ftmn123- canım ben artımete hiç güvenmiyorum ya yalancı pozitif veriyor. İsterseniz alabilriseniz awox marka alın bir de onunla deneyin,ya da nasıl olsa gecikmeniz varmış kanda verebilirsiniz. İnşallah her şey gönlünüze göre olur.
Aylinn06 Deniiibayyy ay benimki de çok umursamıyor olmuyorsa üzülme olur falan diyor ya böyle üzerine atlayasım geliyor varya djxmxmxkkxdkxm
samaa_ Aylinn06 sakin bu gidisle erkeklere dalicaz bu yasimizda dul kalicaz iyi mi lutfeen kocalarimiza siddete hayir😭😭😭😭(saka kocamla kusum su an evde olsa var ya oyle bir doverim kiiiii axxxx)
Deniiibayyy Aylinn06 senin psikolojin bozulmuş diyor bana ağladım diye bi de onu dedi diye ağladım hskdhdkjdk
Deniiibayyy samaa_ mesaj attım ovülasyon testi aldım artık sapık gibi peşinde dolanmicam diye djdkjdk
Aylinn06 samaa_ hahaha şuan benim ki de karşımda oturuyor sakin ol üzerine atlama diye motive ediyorum kendimi şndndnsnsnsndndndm
Minamom_ Deniiibayyy kuzum ben ilk koyuluğu görünce ilişki oldu pik yani ikisi aynı renk yine ilişki benim pik 2 gün sürüyor çatladı sonra yine ilişki 29.30.31 olarak koyulaşmaya yakın at sen bana
samaa_ Deniiibayyy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ay cok guldummmmmm inanir misin gecen ay ovulasyon testim yoktu diye ben de sapik gibiydim. Bu ay testi kullandim o benim pesimde sapik gibi dolandi🤣🤣sende dene bence ise yariyor🤣🤣
birumut_ Deniiibayyy onda da sapık damgası yiyorsun dün benimkine diyorum 2 günüm kaldı Regle oradan da 5 gün desek 7 gün sonra bendesin diyor kendimi kullanılmış hissediyorum çocuk meselesi olmasa yüzüme bakmazsın lddödkdödödm
Aylinn06 Deniiibayyy bende sürekli test yaptım diye öyle söyledi dün gece oturdum ağladım deli mi diyorsun bana diye fjcncmxmdndmmcm
Deniiibayyy birumut_ hahahahha seninki yapıyormuş onu bizde ben yapıyorum 1 gün önceden diyorum yarın fiki fiki diye jdkdjdk
birumut_ Deniiibayyy aşko bide uyuya kalıyor daha ertesi sabah burnundan getiriyorum ondan skmdkdldldmf
birumut_ samaa_ erkolarsız bir dünya çiçek bahçesi ama her çiçeğe de birer böcek lazım kimine fayda kimine zarar işte ldödmd
Deniiibayyy samaa_ kız aldım testte nasıl kullanıldığına bakıcam. İnşallah her koyuluğu pik sanmam yoksa yine adamı yok yere fiki fikiye ikna etmek zorunda kalırım hdkdj