ilaydarabiaoz rabiabass ahahah yani tiktokum clearblue first bişe bişe wondlaf easyhome hepsi dolu😂 hatta en hasassi first olan 8.99$ hatta😂😂 ayy bacimm iyi araştırma yapmışım bak sana denk geldi
rabiabass ilaydarabiaoz test pozitifse hepsinde cıkar ben ilki diye böyle bunu aldım 17€ verdim valla içim acıdı o yüzden simdi normal bir test alıcam ama bana belli olmaz yine clear blueda alabilirim ahahah
ilaydarabiaoz rabiabass AA yok boşver+ testini ahahaha first olanı al yada en kolayindan bir strip test al onda çıkan herşeyde çıkar diye dusun csnim 😂
rabiabass ilaydarabiaoz yarın ola hayrola pozitifi gördük ama bu kanama beni cok korkuttu gözüme uyku girmiyor
busu1 rabiabass İnsallahhh supriz yapman nasip olur kuzummm yavaş yavaş git acele iş yapma yada rica edebileceğin biri var ise getirse süper olur Rabbim nasıl etsin heveslendim yaz buraya da sonucu🤍
rabiabass busu1 tek esimin ablası var ama onlarada emin olmadan söylemek istemiyorum gurbette olmak cok zor kendim halletmek zorundayım insallah vardır ben ümitliyim gibi🤍🤍
Deniiibayyy rabiabass okula başlayacak yakında çocuk 😅muhtemelen betanız yüksek değerde, hamilesiniz. Bu testi de biliyorum bu arada 🫶🏽🫠 hayırlı olsun
rabiabass Deniiibayyy yaaa çok teşekkür ederim bugünden beri bu teste bakıp duruyorum allahım varsa kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin kanama olunca korktum biraz🤍🤍
busu1 rabiabass O zaman dinlene dinlene gidip al gel hayırlısıyla vardır inşallah her kanama kayıp yada olmadığı anlamina gelmiyor ya yaptığın testte kolay kolay vermez pozitif diye düşünüyorum inşallah vardır 🙏🏻
Deniiibayyy rabiabass ay inşallah yaşadığınız muhtemelen yerleşme kanaması kesildiyse problem yok ama doktora görünmeniz gerekiyor yine de. Yurtdışında çok sıkıntı şu hastane işleri ya hep duyuyorum . Sağlıkla alın inşallah kucağınızaaaaa🥹✨