rabiabass Kızlar tek cizgi var normal regl oldum galiba ya da kimyasal gebelik anlamadım cok sevinmistim ama tek testede güvenmicem yine yapıcam az sonra benim psikopatlık asla kabul edemiyorum dün bu kadar net pozitifi görmüsken
rabiabass rainbowdash kuzenim hemşire ona danıştım normal adet değil yerleşme kanaması dedi ve suanki aldığım test clearblue kadar hassas bir test olmadığından ve kanama sırasında yapılan testte negatif cıkabileceğini 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi kanamam durdu neredeyse bugün 2.gün olmasına rağmen bitti gibi zaten cok hafif pembe bir kan ama ped doldurmuyor bile bilmiyorum umarım tutunur bebişim
ilaydarabiaoz rabiabass aaaa çok şaşırdım kanama varken test negatif mi çıkıyor Muş 🫠 bu arada demekki daha tutunma aşamasında canım sıkma canını benimde aynı şuan sabah ilk idrarla yaptığım silik akşam yaptığım negatif çıktı üç marka yaptım ikisi silik bir diğeri negatif anlamış değilim
rabiabass ilaydarabiaoz 2 gün sonra yine bu markadan yapıcam bilmiyorum burda doktora gitmeye calısıcam
rabiabass ilaydarabiaoz negatif cıkan testin üstünde adetten 4 gün önce yaoılan test yazıyomus o etki eder mi ben adet dönemimde yapmıs oldum