fatmaekinci4812 ceyleo07. 7+1 haftalık bugün duyduk gerçekten çok güzel bir his içinde bir can taşıyorsun ve onun kalbi atıyor gerçekten çok güzel rabim isteyen herkese nasip etsin
ssenacavdar ceyleo07 ah insanın ömründen ömür gidiyor o 2 haftada ama şükürler olsun gördük allahım sana da nasip eder inşallah
Pinaargunes ceyleo07 7 de duymuştum ben 5 haftalkken gittğmde kese vardı bidaha ki gitmem 7 ye geliyodu bende 7+0 da duymştm 🥹
leylaelizalya ceyleo07 tam 7 haftalıkken duyduk .benim biraz kanamam vardı ama sıkıntı olacak birşey değil dedi doktor
oztrk679_ ceyleo07 ayyyy bende çok erken öğrendim ve sürekli kimyasal gebelik boş gebelik laflarına magruz kaldim
ceyleo07 oztrk679_ offf çok zor benim geçmişte 3 tane dış gebeliğim 2 de kimyasalım var :( en korktuğum şeylerdi tekrar olması keseyi görünce büyük bi oh çektim
glnzkrkmz ceyleo07 5+5 de kalp atışını gördük. Ama dinlemedik çünkü doktorum sinyal gönderirsem kalbi durabilir dedi ama ekranda attığını gösterdi .10 gün sonra dinlemek için gelebilirsin dedi💝
melyyssa ceyleo07 6 haftalıkken bende kalp atışı için gittiğimde bebeği göremedim dedi idrara sıkışıp tekrar gel demişti doktor canım sonrasında gördü ve dinledik kalp atışını.
neanladinyurdagul ceyleo07 6+2 iken görüldü ama duyulmadı .7 haftalıkken net duyuldu ama endişelencek bişey yoktur bence geç döllenmedir 7 8 haftalarda net duyuluyor görülüyor