meyv ceyleo07 Bende bugün gittim 6+4 bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık bana da 2 hafta sonra gel dedi bende tedirginim ama doktor herşey yolunda dedi bilmiyorum artık
ceyleo07 meyv ayyy aynıyız hemen hemen sizinle sizin doktor daha temkinli yaklaşmış 2 hafta sonra çağırmış benimki 10 gün sonra gel dedi bakalım ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ne bulantı var nebişi sadece göğüs hassasiyetim dolgunluğu o kadar
meyv ceyleo07 Benim bulantı halsizlik iştahsızlık falan var ya çok kötü inşallah duyarız kalp atışlarını
ceyleo07 meyv ayyy inşallah 21 Eylül son adet tarihim bende tam aksi iştah maşallah arttı bide bulantı yok da hazımsızlık var gaz bombası gibi geziyorum karnım şuan sanki 5 aylık hamile gibi
ceyleo07 clh değişiyor demekki her gebelikte ay ben 8+5 olana kadar çatlardım herhalde zaman geçmiyor erken öğrendiğim için
meyv ceyleo07 benim 23 Eylül ay maşallah iştahınıza keşke bende yiyebilseydim açlıktan midem kazınıyor ama hiç bişey yiyemiyorum
Esrasnyz23 ceyleo07 5+5 de kese ve kalp atışı gözüktü ilk muayene gördük doktor bile şaşırdı bu kadar erken görmemize
Kubraa06 ceyleo07 ilk gebeliğimde 8 haftada duyduk ikinci gebeliğimde 6+3 te duyduk endişe etmeyin daha zaman var sağlıklıdır inşallah
ceyleo07 betulmommy ayyy inşallah canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏼 herkesin bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
ceylan_krczml @ceyleo07 ben 7+1 de duymuştum kalp atışını sizde emdişelenmeyin inşallah birdaha gittiginizxe duyarsınız yeni olduğu için sürekli korku halindeyiz ve hareket etmediği için endişeleniyoruz
supermooomy İlkinde 8 haftalıktı duyduğumuzda bunda 6+2 de duyduk doktor erken ama kalp atışı var demişti erken yani endişelenmeyin
htcypr ceyleo07 5+4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim doktor 2 hafta sonra gel dedi 7+3 de duydum bende
ceyleo07 htcypr inşallah bende 7+5 te gideceğim duyarım. Doktorum duyamasakta endişe etme 8. Haftada bi daha kontrol ederiz dedi