sureyya5190 6+5 günlük hamileyim geçen hafta gittiğimde kese gözüktü bugün gittiğimde karnımdan ultrason ile bakınca bebek de göründü ama kalp atışını alamadı alttan bakınca duyduk çok şükür daha çok küçük 8 haftaya kadar dinlenebilir dedi doktorumuz
Necc86 Bende 4+5 te gittim kese görüldü çok şükür. Bi sonraki muayene 7+2 de olucak inşallah kalp atışını duyarız. Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
gizemkdogan ceyleo07 biz 7+6’da gördük kalp atışını ondan bir hafta önce gittiğimde bebek de tam gözükmemişti kalp atışı da gözükmedi 8. Haftadan sonra daha garanti oluyor her hafta ultrasona girmek de iyi değilmiş o yüzden ben ayda bir kontrole gidiyorum artık
ceyleo07 gizemkdogan ay çok haklısnız aslında doktorumda 8.haftada çağırdı ama ben çok sabırsız olunca iyi hadi 7+5 olunca gel dedi acaba biraz daha sabretsem mi :/
Necc86 elifmuslu karın ultrasonu . Aç ve idrara sıkışık gel dedi. Özel hastaneye gittim. Onların cihazları daha iyi olduğundan hemen görüyorlar. Devletteki cihazlar eski bazen geç görülmesesinin sebebi o diyolar.
ceyleo07 Mutlusonsuzz ayyy maşallah peki 7.haftada felan hiç gittiniz mi yoksa direk 8.haftada mı gidip duydunuz
gizemkdogan ceyleo07 eğer 8. Haftayı bekleyebilirseniz daha garanti olur çünkü genellikle 7. Haftadan sonra karından ultrasonla gözüküyor ama gözükmemesi de sorun değil birkaç kez ultrasona girmemiş olursunuz. Alttan ultrasonla daha erken de gözüküyor ama ben karından ultrasonu bekledim ☺️
ceyleo07 oztrk679_ offf çok zor benim geçmişte 3 tane dış gebeliğim 2 de kimyasalım var :( en korktuğum şeylerdi tekrar olması keseyi görünce büyük bi oh çektim
cigdem2834 ceyleo07 bende 5 +3 de bir hafta sonra daha iyi olur dedi insallah sabah kontrole gittiğimde dinleticek 7 haftalık olduk
buurrcuu Benim de tüpbebek. Doktorum 29 Ekim de beta testime göre 10 gün sonra gel dedi. 7. Haftadayım. Sabah doktora gideceğiz inşallah keseyi ve kalp atışını duyarız.
ceyleo07 buurrcuu benimde 22 Ekim beta değerim 436 ydı 2 hafta sonra çağırdı 6+3 olduk sadece kese ve yolk kesesi gördük bebek daha canlanmamıştı