mgkmom hilalaselll4 inşallah sende güzel haberi alırısın canım isteyen herkese canı gönülden dualar yolluyorum 🌸✨ yapar yapmaz çektim vallahi bakalım artık 2 ay önce kimyasal yaşadım inşallah bu sefer tutar ❤️
asng Akseec canım böyle adete yakın koyu çıkınca gebelik belirtisi diyorlar istersen bir gebelik testi yap inşallah gönlüne göre olur
hilalaselll4 Akseec ayy benim de yine böyle oldu aynıyızz resmen benim de artık regl olmam lazım en geç yarın erken gebelik testi yapsana bana umut olursun😃
Akseec hilalaselll4 belirti yok canım yumurtlamaysa adet olmucam gebelikse de adet olmucam ama gebelik olsa mutlaka testte çıkardı bu kadar koyuluğa yani kesin yumurtlama
Akseec hilalaselll4 evet hiç şaşmaz çok düzenli en son 30 ekim de adet oldum 11 kasımda pik gördüm bi de dün 25 kasımda pik gördüm hepsini değerlendirdim ne olur ne olmaz diye
smyyy95 Akseec bende en son bat 30 da test yaptım negatif çıktı ama kasık ağrısı çok var birde sanki sürekli akıntım var gibi ama gidiyorum bakıyorum birşey yok anlamdım