Akseec hilalaselll4 erken gebelik yaparsan daha net olur bence kaset testler gecikmeden sonrayı gösteriyor ona göre al inşallah pozitifsin sen ya
mgkmom yoncahan Cuma günü vereceğim beta geçen cuma 2 çıkmıştı idrarda hep negatifti ama göğüslerim ilk defa bu kadar ağrıyordu. Bugün test yaptım ve çizgi çok net çıktı.
hilalaselll4 Akseec ya erken gebelik testleri ile alakalı o kadar güvensizlikler ve yanıltma oluyor ki insan güvenemiyor
Akseec hilalaselll4 o da doğru ya o zaman sen nasıl istiyorsan öyle yap varsa öyle de böyle de çıkar mutlaka zaten
smyyy95 Akseec bende en son bat 30 da test yaptım negatif çıktı ama kasık ağrısı çok var birde sanki sürekli akıntım var gibi ama gidiyorum bakıyorum birşey yok anlamdım
Akseec smyyy95 benimde akıntım var geldiğinde hissediyorum ama benim geliyo. Test yaptın mı canım belki hamilesindir bat kaç?
smyyy95 Akseec bat 30 iki gün önce beta verdim < 2 çıktı pek ihtimal vermiyorum adet olurum ama ben adet olmadan hiç belirti yaşamam bu ay böyle kasıklarım da batma var sürekli anlamadım
Akseec smyyy95 ayyy bende aynıyım adet olacağım zaman hiç ağrım olmaz günü gelince çat diye gelir ama sağ kasığımda ara ara ağrı gibi bişey var gelip giden
mgkmom smyyy95 canım benimde cuma beta 2 çıkmıştı ama göğüs ve kasık ağrılarım vardı idarda negatif çıkıyordu. Regli günüm 1 güncük geçti uygulamaya göre bugün prodictor earlyle test yaptım ikiside pozitif verdi. Regli olmazsan tekrarla. Ben cuma günü yine kan vereceğim.
hannemisali smyyy95 Bu ay ben de böyleyim cidden. Normalde regl öncesi ağrım olmaz. Şu anda kasık ve bel ağrım çok fazla. Akıntım da genelde reglden önce kesilir şimdi arttı. Dün yaptığım test de negatifti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
smyyy95 mgkmom gerçekten mi umut oldun bana bir tanesi bana < 2 değer böyle çıkarsa ihtimal yok dedi morelim bozuldu biraz
mgkmom smyyy95 bana diyenler oldu. Morelim bozuldu. Genel değerlerim hep 0,1 0,2 çıkardı bende ilk defa 2 çıktı. Çok ciddi göğüs hassasiyetim vardı. İnşallah umudun çiçekler açar 🌸 Güzel haberi alırsın 🙏🏻
smyyy95 mgkmom inşallah canım Allah razı olsun 🌸 Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah