edanursk [silindi] benimde sat 29 ekim benimde negatif maalesef ama iki gün sonra testi tekrar yap bence
[silindi] edanursk göğüslerim çok ağrıyor adet olacak gibi hissetmiyorum ama ümit etmek istemiyorum mide bulantısı çok fena oldu
benberyy Kizlar benimde 26 ya da 27 bat sabah test yaptim negatif :( benimde asiri gogus agrisi ve adet olacakmışım gibi kasik ağrılarım var ara ara oluyor agrimda
benberyy hilalaselll4 flasla bakınca bile cok cok az gözüken bir sey var testi ekledim ama yok gözükmüyor 😅
Allysworld benberyy aşkım benim de böyleydi, bekleyeceğiz paşa paşa😂 yarın ve cuma test yapacağım. 2 günde 1 bakalım ne görüyoruz
mgkmom benberyy ya bende aynı durumdayım bat 26 ama çok aşırı bir göğüs ağrısı yaşıyorum normalde bu kadar olmazdı anlamadım cuma beta verdim 2 çıktı ama bilmiyorum
hilalaselll4 Allysworld canım ben ovulasyon testi denedim koyu çıktı acaba ihtimal var mı postuma bakar msn
mgkmom hilalaselll4 son 2 günüm kaldı bekleyeyim diyorum ya tabi yine kendimi tutamayıp sabah yapmazsam 🫠 çok sıkıldım negatif görmekten ilk defa değerim 2 ye çıktı bu sefer bekleyeyim diyorum