asil15 penbe_karisi bende geleyim mi 22 oldukda🥰😅hiç kilo almadım hatta kilolu gebe kalmama rağmen 6 kilo zayifladim😅işte bizimkide tembel bebsi bir var bir yok
penbe_karisi asil15 😄😄gel tabii bacimsu sensiz olurmuuu yok ya bence iyi almışsın gittin mi sen kontrole canm
fatos1905 asil15 ben de 24 haftadayım hiç kilo almadım gerçekten hiç iştahım yok o yüzden almıyorum. İştahsızlık yaşayan var mı hala ? Hayır kilolu da hamile kaldım ama iştahsızlık çok zor hbişey canım istemiyor.
asil15 penbe_karisi ne biliyim baslikta boyle 22 gormeyince kendimi kimseszi hissettim 🥹bir hafta önce gitmiştim cnm 19 randevu aldım ama bugün bir sağlık ocağına ugruycam azıcık hareketi yok gibi yada ben hissedemiyorum buarda ask8m ben zayıfladım 😅
penbe_karisi asil15 yaaa kimsesizzz degilsinnnn ben post acmissamm dal postaaa ya takmaa kız bazen okuyor geçen hafta bende hissetmemiştim korkmuştum baya bebekler bazen yorgun oluyormuş ondan dolayı oynamiyorlarmiss oyy kurban vereneeee 🥰😍doktorum öyle dedi gittiğimde ama dedi hareketleri i kontrol et
asil15 penbe_karisi daldım askim inşallah bogulmam 😅aynen bitanem hissettim şimdi gitmeye gerek yok aradim bende bu haftalarda normal dedi Allah korusun bisey olsa belli oluyor dedi gerçi geçen hafta ultrason da baya hareketi vardı ama ben hissedemiyorum dedim normal dedi kız anam bir dogurayim neler yapicam bu bebege😅
hilal858_ penbe_karisi Güzel yorumun için teşekkürler 🥰 Doğunca da babalarına düşkün olsun benim ki yaa 😅 bakma fîrsatı olucak bu sefer diğer iki çocuğumuzda iş saatleri yüzünden ilgilenmedi içinde ukte kaldı. Buna hevesleniyor şuan 😅 benim içinde rahat olur 2 tane okullu çocuk var… Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Bizim içinde kolay bir doğum olur inşallah..Sezeryan olacaklarada doğum sonrası hızlı iyileşirler inşallah 🥰
penbe_karisi hilal858_ ne demek canm🌺🌺 amin aminnn benimdee sezeryann valla biizjm ilk çocuk babasına düşkün istiyorumki bu bebisimdeee bana düşkün olsunnn 🥰😍😍😍
winnie_the_pooh 22+ 6 dayım dün tetenoz boğmaca aşısı oldum. Koluma aşırı ağrı yaptı üstüne yatamıyorum. Bebiş de hareketli ama arada kasılıyor ya neden bilmiyorum 🥲 doktor bir şey olmaz dedi. Mantar oldum bir de . Ah dertli başım 😭😭😭
penbe_karisi winnie_the_pooh geçmiş olsun canm mantar için krem vermedi mi niye geç oldun tetenoz canm ben 18 de oldum bende de 5 gün falan ağrı yaptı ateş yaptı tetenoz çok kötüydü
hilal858_ penbe_karisi Ailecek vakit geçirdikçe ikinize de düşkün olur inşallah canım…Sadece 3.kişi sokmayın araniza yeter büyüklerden 😅
penbe_karisi ahsenimdeahsenim aynı ilerliyoruz seninlee bır sonraki kontrl ne zmn bana 3 aralaik dedi 26 hafta5 gün oluyor o zamana 😍😍
penbe_karisi ahsenimdeahsenim aynı ilerliyoruz seninlee bır sonraki kontrl ne zmn bana 3 aralaik dedi 26 hafta5 gün oluyor o zamana 😍😍
winnie_the_pooh penbe_karisi kontrolden bir iki gün sonra oldu. Hastane de biraz uzakta. Eşimin işi derken gidemedim evdeki kremi kullanıyorum doktora sordum kullan dedi. Sağlık ocağından daha dün aradılar. Artık geç mi erken mi bilmiyorum 😄
Papatya05_ kartanesi___ bizde 24+3 aynıyız doğum hakkında konuştunuz mu hiç doktorla en son ne zaman gittiniz doktora bebeğiniz kaç gr dı
kartanesi___ Papatya05_ kendi doktoruma en son 19. haftada gittim 325 gramdı. Sezaryen istediğimi söylemiştim sıcak bakmıyorum belki zamanla fikrin değişir demişti ama değişmedi değişeceğini de sanmıyorum 😂22’de detaylıya gittiğim için kendi doktoruma henüz daha gitmedim
penbe_karisi winnie_the_pooh ayy çok kötü mantar ben doğumdan 5 ay sonra yaşamıştım berbat bir durumdu ağlıyordum artık 🤣
penbe_karisi ahsenimdeahsenim evet yaaa 😁😁😁dayanamiyoruzz kız artık hareketlerini hissediyoruz yaaa bı tık o korku geciyorr
kartanesi___ Papatya05_ valla bilmiyorum canım ya benim hastanem 2 saat uzakta diye çok sık gidemiyorum çünkü aynı zamanda çalışıyorum da ama 2-3 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum
htc5858 Papatya05_ bir sorun çıkmadı çok şükür her şeye baktı eli yüzü ayağı bacağı organları kalbi beyni 🤗 hem renkli olarak gösterdi. 2 li test falan yaptrmamıştım ben içim rahatladı çok şükür cinsiyeti de ayrıntılı da öğrendim bizim kız göstermedi hiç normal kontrollerde 🤭🩷