penbe_karisi Nasılsınız nasıl gidiyor ☺️☺️ biz 23 olduk durumlar nasillll kaç kilo aldinizzz bebiş hareketleri ne durumdaaaa ☺️☺️☺️
htc5858 penbe_karisi 23+4 bugün bizimde kızımla 🩷herşey yolunda gidiyor 2 kilo almışım bügün kadar bebiş 460 gram olmuş, detaylımız yapıldı Bi sıkıntı yok çok şükür 🤗🤲 2haftaya kontrole gideceğim inşlh 🩷
hilal858_ penbe_karisi 💙25+1💙3.gebelik😅 süpriz bebek 7 kilo aldım 😳(bu haftalar dikkat edicem biraz yoksa halim harap) cumartesi günü kontrolümüz var boyu ve kilosunu merak ediyoruz😅 şuan babasına ve abisine tepki veriyor çok..Ve çok sık acıkıyorum😕 bana görede çok su tüketiyorum
kartanesi___ penbe_karisi 24+1 olduk kızım son günlerde içeride halay çekiyor sanırım😂6 kilo almışım:(
ozllemm01 25+1 olduk. Ben de bu zamana kadar 6 kilo aldım bebişimin kilosu 680 gr şuan doktor kontrollerimizde her şey yolunda 😊 hareketleri daha da güçlendi bu hafta babası konuşunca çok hareketleniyor özellikle çok enteresan ama hissediyorlar demekki 🥰🌸
penbe_karisi ozllemm01 oyyyy maşallah masallahhhh 🥰😍🌺🥹 iyi kilo almışsın canmm günde kaç defa hissediyorsun canmm
Bademlilokum ozllemm01 ay benimde aynı 25+1 8 kilo aldım🥺 eksikleri alıyorum yavaş yavaş çantayı da hazırlamayı düşünüyorum bakalım
ozllemm01 penbe_karisi Canım gün içinde ara ara hissediyorum ama özellikle akşamları çok hareketleniyor bizimki sanki geceleri de hiç uyumuyor gibi doğunca da böyle olursa yandık 😂❤️
penbe_karisi hilal858_ su sağlık kizz tabikide tüket bebiş içinde kendin icindee oy maşallah kuzuya bizim sıpada babasına tepki veriyor 😄😄 bence gayet iyi almışsın canm bazıları 15 kilo falan aliyorrr Ama yinede iyi ilerlemissinnnn 🥰😄😄😄
hilal858_ penbe_karisi Güzel yorumun için teşekkürler 🥰 Doğunca da babalarına düşkün olsun benim ki yaa 😅 bakma fîrsatı olucak bu sefer diğer iki çocuğumuzda iş saatleri yüzünden ilgilenmedi içinde ukte kaldı. Buna hevesleniyor şuan 😅 benim içinde rahat olur 2 tane okullu çocuk var… Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Bizim içinde kolay bir doğum olur inşallah..Sezeryan olacaklarada doğum sonrası hızlı iyileşirler inşallah 🥰
Papatya05_ kartanesi___ bizde 24+3 aynıyız doğum hakkında konuştunuz mu hiç doktorla en son ne zaman gittiniz doktora bebeğiniz kaç gr dı