penbe_karisi winnie_the_pooh ayy çok kötü mantar ben doğumdan 5 ay sonra yaşamıştım berbat bir durumdu ağlıyordum artık 🤣
htc5858 Papatya05_ bir sorun çıkmadı çok şükür her şeye baktı eli yüzü ayağı bacağı organları kalbi beyni 🤗 hem renkli olarak gösterdi. 2 li test falan yaptrmamıştım ben içim rahatladı çok şükür cinsiyeti de ayrıntılı da öğrendim bizim kız göstermedi hiç normal kontrollerde 🤭🩷
Papatya05_ htc5858 bizim de öyle çok şükür güzel geçti benim de kızım oluyor daha önceden öğrenmiştik fetal dna yaptırmıştım fakat renkli ultrason farklı bişey o yüzden onu da yaptırdık 💕💕💕 bir sonraki kontrole bakalım çok erken gitmeyeceğim 28 29 gibi giderim heralde
Mutluyummutlusunmutlu 24+6 haftalık oğlum. Şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddütteyim on gün sonraya randevu aldım sanırım yaptıracağım. Hareketlerini sürekli hissettiriyor sağolsun çok mutlu ediyor beni 🙂
penbe_karisi Mutluyummutlusunmutlu evett muzazam bişey derdimi işimi herşeyimi unutuyorum hareket edinceee rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍🥰😍🥰😍🥰 bende yapmicam heralde doktorum açlık şekerine fakan bakacak
asil15 penbe_karisi daldım askim inşallah bogulmam 😅aynen bitanem hissettim şimdi gitmeye gerek yok aradim bende bu haftalarda normal dedi Allah korusun bisey olsa belli oluyor dedi gerçi geçen hafta ultrason da baya hareketi vardı ama ben hissedemiyorum dedim normal dedi kız anam bir dogurayim neler yapicam bu bebege😅
asil15 penbe_karisi ay vallahi bacim ya esim artık keşke ben hamile olsaydım demeye başladı adam bıktı 🤣
fatos1905 asil15 ben de 24 haftadayım hiç kilo almadım gerçekten hiç iştahım yok o yüzden almıyorum. İştahsızlık yaşayan var mı hala ? Hayır kilolu da hamile kaldım ama iştahsızlık çok zor hbişey canım istemiyor.
asil15 fatos1905 benim iştah açık ama gebelik öncesi gibi degil daha az daha çabuk duyuyorum sanırım o yüzden kilo almadım
aysenurr64 fatos1905 benimde aynı şekilde hiç iştahım yok zorla yemeye çalışıyorum 25 hafta olduk bizde ve koku hassasiyeti arttı mide bulantısı ilk başlardaki gibi yeniden başladı:(
rabiadumanb Haftadayız kızımla geçen hafta detaylıya girdim 535 gram olmuş 😍 ama bende 6 kilo aldım maalesef 🙈🙈
kartanesi___ Papatya05_ valla bilmiyorum canım ya benim hastanem 2 saat uzakta diye çok sık gidemiyorum çünkü aynı zamanda çalışıyorum da ama 2-3 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum
lux38 penbe_karisi ay ben çok kilo aldım seninle aynıyız 22+3 iken gittim bnde kontrole gayet iyiydi hersey yanlız maşallah çok hareketli ogluşm kizim böyle değildi
anonim51 penbe_karisi 26 haftalık olduk bebiş 850 gram sağlığımız iyi çok şükür cinsiyetimiz kız ilk gebelik