betealt zeynepalz yaa ben ilkinde 19. Haftada öğrendim. Bunda 12. Haftada kontrolüm var inşallah ogrenirim ya. Çok merak ediyorum 😍
P16 momsalis 11+2 de kıza benziyor kemik yapısı defi 12+1 de yüzde doksan kız dedi en son 15+4 te gittim değişmedi 🌸
minikcivciv89 momsalis 11 haftada emin olmamakla birlikte kız dedi 15. Haftada kız olduğunu öğrendim 🩷
rabiadumanb momsalis öğrenebilirsin ama detaylıya kadar alışveriş yapmamanı öneririm benimde ilk gebeliğim heyecandan hemen alışveriş yaptım ama 22. Haftamda kız olduğunu öğrendim 16 da erkek demişti doktorum 🙈🙈
cheerfulmomy rabiadumanb baba da 16 da gittim erkeğe benzettiğini söyledi ama kemik yapısına göre mi bilmiyorum benzettiğine göre bacak arasını görmedi bende pazartesi 18 de tekrar gidecem başka doktora o doktorum detaylı ultrasonu yaptırınca gel dedi o da 11 aralıkta çok var merak ediyorum 😅
senay122 rabiadumanb siz özele mi gittiniz acaba yaa bana da 100 :75 kız dedi başta sonra başka yere gittiğimde erkeğe benziyor dedi kesin bir şey denilmedi değişir mi acaba
kelebek921_ momsalis biz 18 iz hayla öğrenemedik 12 haftadan beri hic birinde göstermedi insallah sizinki gösterir ❤️😘🙃
busraademirrr Hamileliğim başından beri kız hissediyordum 16+2 dün cinsiyet belli tam değildi erkeğe benzetti🥹 oysa ki kız olarak her hurafe çıkmıştı 😁
eminebeyzaa 15+3 de erkek,16 da kız,16+6 da erkek bugün 18+2 kız denildi heycan ile detaylıyı bekliyorum
meerrvv eminebeyzaa ben 20+3 oldum bugün erkek kız derken çarşamba erkek dediler ama hala net değil ayrıntılıyı bekliyorum bende 🤭
umynurr geceannesi ikilide bakti kendini gostermdi perinatolojiye gonderdi enseye baksin diye o arada doktor soyledi garanti bu kiz dedi ve hala kiz degsmedi
melissa_cicek Saree_ Değişmedi değil mi bende özel de öğrendim % 100 erkek dedi 12+ 0 da hatta baya da emin misiniz ailemize söylecegiz falan dedim eminim dedi ama değişir mi diye de düşünüyorum erken olduğu için
zehea momsalis 13. haftada öğrendik bacak arasından gösterdi erkek dendi ama 10 gün sonra tekrar gel yüzde yüz bakalım dedi gidicez bir kaç gün sonra ama bende gördüm erkek oldugu belliydi bacak arasından
kaya_kaya momsalis 14+4 falandı %90 dedi ama alışveriş yapma 3 hafta sonra kontrol var o zaman tekrar bakarız dedi