momsalis Yarın kontrole gideceğim 16+1 oldum sizce cinsiyetini öğrenenirmiyim çok merak ediyorum ilk gebeliğim bu arada hiç bişey hissetmiyorum hareketlerini ne zman hissederim acaba hissetmemem normalmi çok heyecanlıyımm🥺
inodnod momsalis ben 14+1 de öğrenmiştim cinsiyeti şuan 16+6 dayım. Henüz hareketlerini hissedemiyorum ama ilk gebeliklerde 18-22. haftalarda hissetmeye başlayabilirsin demişti doktorum.
esra0444 umynurr bunu ikili tara yapıldığınan mı öğrendiniz yoksa sonrasında sonuçlar için gittiğiniz doktorunuzdan mı öğrendiniz
ekncgdss Bize 13+4′te büyük ihtimalle kız ama yine de 16.hafta kontrolünde netleştirelim dedi heyecanlı bekleyiş devam ediyor🥹
zeynepalz 10+2 de erkek dedi doktor amma yinede 16 cı haftadan sonra daha dogru olur dusunuyorum. İlk oglumdada 11-ci haftada erkek soylemiwdi doktor.
betealt zeynepalz yaa ben ilkinde 19. Haftada öğrendim. Bunda 12. Haftada kontrolüm var inşallah ogrenirim ya. Çok merak ediyorum 😍
bahar1320 momsalis Benim minik kendini geç gösterdi 15. Haftada tahminde bulundu 18. Haftada net öğrendik bugünde detaylı ultrasonum var😍☺️ benimde ilk gebeliğim bugün 21+6 haftalık olduk ilk gebelikte hareketleri biraz geç hissedebilirsiniz bnde öyle çok hissetmiyorum hareketlerini
saadet3313 Ben salı günü gittim 18 haftalığım dedi erkek olabilir ama emin değilim çocuk bacaklarını kapatmıştı 😅