Mutlu_Bir_Anne3 momsalis İlk bebeğimde 16.haftada. Şimdi ikinciye hamileyim 12.haftada Fetal DNA ile öğrendik 😊
busraguy İkili tarama için 13.haftada muayane sırasında öğrenmiştimm. Gerçi hamile olduğumu öğrendiğim gün rüyamda gördüm
Mutlu_Bir_Anne3 Saree_ Niye yasak olsun? FETAL DNA zorunlu. Doktorumuz böyle önerdi. Artık üçlü ve ikili tarama yerine önce Fetal DNA bakılıyor, doktor gerek görürse ikili ve üçlü sonra bakılıyor.
geceannesi hasretguclu mutlu resim yazın Google yükleme yapacaksınız altta link veriyor hemen zaten orada kopyalayıp buraya yapıştıracaksınız yorum yaptığınız yere direk açılıyor öyle
hasretguclu hasretguclu hasretguclu mutlu resim yazın Google yükleme yapacaksınız altta link veriyor hemen zaten orada kopyalayıp buraya yapıştıracaksınız yorum yaptığınız yere direk açılıyor öyle
melissa_cicek Saree_ Değişmedi değil mi bende özel de öğrendim % 100 erkek dedi 12+ 0 da hatta baya da emin misiniz ailemize söylecegiz falan dedim eminim dedi ama değişir mi diye de düşünüyorum erken olduğu için
Saree_ melissa_cicek benim değişmedi değişseydi çok mutlu olurdum kız istiyordum 2. Ye nasib olsun inşallah 🙏
cheerfulmomy rabiadumanb baba da 16 da gittim erkeğe benzettiğini söyledi ama kemik yapısına göre mi bilmiyorum benzettiğine göre bacak arasını görmedi bende pazartesi 18 de tekrar gidecem başka doktora o doktorum detaylı ultrasonu yaptırınca gel dedi o da 11 aralıkta çok var merak ediyorum 😅
rabiadumanb cheerfulmomy evet insan merak ediyor ama yüzde yüz demedikçe ihtimal var 20. Haftalarda net belli oluyor çünkü
zuloss momsalis ben ilk çocuğumda 10.5 haftalıkken öğrenmiştim. Şimdi 8 haftalık gebeyim bakalım bunu erken öğrenebilecek miyim ?
ikizlerinanne Ben 13 haftalık detaylıda kız denildi ama 14+3 te doktor erkeğe benziyor kordonda olabilir dedi merakla bekliyorum yarın gidicem 16 haftalık olucak sizce hangisinin dediği doğru detaylı mı💖
babyyurdakul Benim doktorum da 11+0 da %80 erkek gibi duruyor ama yine de yanılma payı bırakıyorum dedi Bacak aralarını ultrasonda büyüterek bu yorumu yaptı 💙
deepsilence Mutlu_Bir_Anne3 fetal dna zorunlu değil tercih meselesi. Fetal dna testleri ile anne ve babaya cinsiyet bildirmek Türkiye de yasal değil. Cinsiyeti doktorunuz ile paylaşıyorlar doktorda sizinle. Ben de şu an testin sonuçlanmasını bekliyorum cinsiyet bilgisi doktorumla paylaşılacak ☺️
senaelemen momsalis 1 haftaya kendini hissettirmeye başlar. Bu arada ben 17+1’ken cinsiyeti öğrenmeye gittim erkek dediler. Bugün yani 20+4 üm şu an. Başka bir doktora gittim o da kıza benziyo dedi. Bacak arasına baktı pipiye benzer bir şey göremiyorum dedi. Kafalar iyice karıştı bizim 😅😅 böyle yaşayan var mı aranızda? Ne yapayım ben şimdi
esralgn senaelemen bende şöyle oldu 12 de erkek 16 da kız dedi daha da gitmedim bir ay sonra gideceğim evet kafa karışıyor anlamamaları ayrıca dert oluyor
ozlemshnn Cinsiyet tahmini yapabilen varsa bakabilir mi 10. Haftadayiz, öyle merak ediyorum ki, ilk gebeliğim 🥹🌸🌻🐣