Gebebebe Biranne26 bencede tam tersi 😀 kaselerce tuzlu limon ve bidonlarca yeşil zeytin yedim doktor erkek dedii☺️ Tamtersi gibi ablamda hayatta tatlı sevmez ama hamilelikte aş erdi hep tatlı yedi kızı oldu 😍
fancy Biranne26 bendede tutmadı.Hamilelikten önce deli gibi tatlı yiyordum.Şimdi hiç yemiyorum ama erkek 💙
Calimeros Biranne26 aynen bende bol ekşili acılı turşulu şeyler aşerdim hatta vücut şeklime bakıp kız dediler 19. Haftaya kadar göstermedi bebeğim kız geliyor diyordukki ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik şok geçirdik 😂😂😂
Asena_ Biranne26 ben asla ekşi yiyemedim tiksindim bir iki kere yedim tansiyonum düştü mide bulantısı baş dönmesi yaşadım hep tatlı yiyorum oğlum olacak inşallah 😄
Mervezngn Biranne26 benim ilk gebelikte tatlıdan uzaklaştım ekşi sever oldum erkekti. Şimdi yine deli gibi ekşi yemek istiyorum kesin buda erkek😄
1ogrencianne Biranne26 ayyy ben de çok ekşi severdim hamile kalmadan önce hâlâ da öyleyim greyfurt, limon falan istiyor canım sürekli. Cinsiyet öğrenmemize az kaldı çoook merak ediyorum 🤩🤩🤩
EsZe Biranne26 bende tuttu ya :) hayatımda elma yemezdim doğru düzgün. Yeşil elmayla aşk yaşıyorum 😀 turşu yiyorum devamlı. Tatlı zorlasam da yiyemiyorum. Kızım oluyo inşallah 😊🙏🏻 Henüz 16 haftalığız değişmezse tabi :)
MasaaL Biranne26 Evet ben hiç ekşi yemedim ama kızım olucak inşallah☺️ Tatlıyı daha cok yedim. Hurafe valla hepsi bunların. Zaten iki şık var, hangisi tutarsa iŞte 😄
ozgealtinoz Bende hep ekşi yedim ve oğlumuz geliyor 28 haftalığız şu ana kadar canım tatlı türü çekmedi hiç
Biranne26 honey eşimde görmüş onu bende sürekli ekşi yediğim için erkek olcak dedi hep ce doğru çıktı
Srfn11 Biranne26 tabikide yok herkesin hamileligine gore degisiyor benim ilk zmnlar icim yaniordu midem yaniorduda eksi yiodum yani😂😂😂😂