Silver Biranne26 Gözünüz aydın olsun.Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.😊 Sanırım kişiden kişiye değişiyor.Kimisi 12.haftada kesin öğreniyor. Kimisi sizin gibi oluyor
Nerm7n Biranne26 Walla bende de hiç tutmadı. İştahım tavan yaptı herşeyi yedim bolcana kilo da aldım 😂😂
Bebekim123 Biranne26 bende deli gibi tatlı ve kırmızı et yedim hala da yemekteyim canım kızım okuyor şükürler olsun 😍 bunlar vücudun ihtiyacına göre yenilen şeyler aslında
Bebebebe Biranne26 ben de herşeye limon sıkarak yedim ye ekşiyi çıkar ayşeyi dedi herkes ama tam tersi erkeğim olacak 😁🤷🏻♀️ Yanlış bilgi o 😁
Nusema25 Biranne26 onlar.bieaz batil inanç allahin hangi cinsiyeti verdigini yiyecekler belirlemiyoya ancak onu boyle seylere inanmadan ultraso da gormemiz lazim qma iste insan bi an...😒
Nusema25 Biranne26 hic oyle belirtiler tutmuyo soylesinler tutanlarda zaten kizmiş yada ogolnmis o belirtileri soylemeseler bile oyle soyluyolarki diyosun ki tm kesin kiz yada erkek ama
Irmakdkm Biranne26 bende 15. Haftaya kadar elşi turşu tuzlu yedim oğlum oluyor💙😂 31 in içindeyiz çok şükür💙
Gamzeciks Biranne26 hamileyken başlarda mideyi rahatlatıyor diye ekşi şeyler yemek istiyor insan. Bende ekşi seviyordum hep. Kızımız olacak inşallah. Ama ben pek inanmıyorum. Çok değişken
Beyza5 Biranne26 Ben de hep ekşi tükkettim 5 aylık olana kadar sonra geçti ama ekşi isteğim😊 36+3 üz oğluşumu bekliyorum💙👶💙