MS2 Hnddmr beklemenizi öneririm sezeryan yerine suni sancıyla doğurmak daha mantıklı bence… tabii mümkün olursa ❤️
Strongirl_ Hnddmr ben özelde 40+5 e kadar bekledim. En son 40+4 de gece parça parça kahverengi pihtilar geliyordu. Ertesi sabah gittim bebeğin suyu azalmis. Doktor ona rağmen acil sezeryana almak yerine suni sancı verdi. Normal doğum yaptım. Bir sorun yoksa bence beklemelisin.
Hnddmr Strongirl_ ya su azalınca normal doğum olmaz diye bi yorum okudum bebeğin kalp atışı düşer diye o doğru değil o halde
Yavrum21 Hnddmr sen burda yazinlanlari dikkate al bebeğin bir anda gelir. Bebeğin hareketlerine dikkat et. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sydhjjhj Hnddmr ilişki de doğumu başlatıyor diye söylemişti doktorum . Gecesinde deneyip ertesi gün doğuma gitmiştim suyumun gelmesiyle
rainbowdash Hnddmr doğru bi karar bence canım bebek de sen de sağlıklıysa beklemekte sorun yok o zaten normal gelmek istiyorsa gelicek aksi bir durum olursa sezeryan öyle 2. Seçenek olur Rabbim hayırlı doğum nasip etsin tüm annelere🥹
Strongirl_ Hnddmr ben örneğim bu konuda bende öyle zannediyordum ama değilmiş. 1 hafta öncesinden doktor alttan muayene etti rahim agzin yumuşamış dedi. Ertesi gün Nisan geldi. 1 hafta geçti kahverengi parçalar gelmeye başladı. Ertesi sabah da kontrolde bebeğin suyu azalmış açılma olmuş 1 cm dedi hemen dogumhaneye çıktım sancim falan da yoktu.. 2 saat kadar suni sancı çektim ve normal bir şekilde doğurdum.
Sudedemirer Suni sancı neden vermedi acaba doktor bence sezeryana almak istedi o yüzden hiç söylemedi bile normalde bu haftada suni sancı verip başlatabilir çünkü
Annelik-2 Hnddmr sancı heran gelebilir ben p tesi nst girmiştim hiç sancı çıkmamıştı perşembe doğum yaptm sancım çarşamba geceden başlamıştı
Eres26 Hnddmr 40+1 e kadar bekleyeceğim bugün 39+6 olduk Bugün ya da yarın gelmezse cumartesi sezeryan dedik bakalım ne olacak Haftada ( keyfi ) sezeryan yaptıran arkadaşlarım var ben en azından bebegime rutin gebelik haftası olarak geçen 40 haftalık zamanı tanıdığım için kafam daha rahat Kısmet artık
Meldanurak Eres26 Senle hafta olarak aynı gidiyoruz geçen kontrolde doktor sezeryan tarihi verelim dedim eşim bi hafta daha bekletmek istedi normal gelme ihtimali olur die ama hala tık yok 40+3 pazartesi gününe kadar gelmezse bizede sezeryan tarihi vericek bakalım hayırlısı
Sultansultis günlük 20.000 adım atmayı dene bence doğru kararı vermişsin ama evde yatarak bekleme hareket yap destek ol
edaabykl Hnddmr yani sizim kararınız tabiki ama cok beklemekte biraz sıkıntı çünkü bebekler kakalarini yapabiliyorlar gec olunca ve normal dogumdada doguramazda ustune sezeryan olursan iki kez aci yasiyacaksin gelmezse daha fazla bekleme bence 🤷🏻♀️
Eres26 Meldanurak hakkımızda hayırlısı olsun Ben dün bi geliyor mu acaba dedim ama gelmedi Bizim için hangisi daha kolay olacaksa öyle gelsin diye dua ediyorum Ben zaten vajinal doğumdan korkuyordum açıkçası son 10 günde biraz olabilir diye düşünüyordum 40+1 e kadar da beklemiş olacağım gerisi zaten riskli İnsallah en kolay şekilde kavuşuruz bebeklerimize
Eres26 Meldanurak siz ananastır hurmadır merdivendir egzersizdir vs vs o tarz şeyler yapıyor musunuz Siz aslında vajinal mı istiyorsunuz sezeryan mı ?
Meldanurak Eres26 Amin inşallah bende her ikisine çok hazır sayılmam ama hakkınızda hangisi hayırlısıyla o olur Allah’ın izniyle
Meldanurak Eres26 hurma, ananas, yürüyüş,pilates topu,ilişki hepsini denedim ama düzenli deil aralıklarla