Meldanurak Eres26 Amin inşallah bende her ikisine çok hazır sayılmam ama hakkınızda hangisi hayırlısıyla o olur Allah’ın izniyle
Meldanurak Eres26 hurma, ananas, yürüyüş,pilates topu,ilişki hepsini denedim ama düzenli deil aralıklarla
Eres26 Meldanurak gelmeyince gelmiyor o zaman Bende hurma ananas yedim merdiven falan yapmaya çalıştım gün içinde de evde hareketliyim zaten ama yok:) En kolay nası olacaksa o nasip olsun insallah
zehea Hnddmr bende vajinal doğum istiyorum Allah izin verirse amaaa eğerki açılman yok ve müsait değilse vücudunuz sizin için cokkk zor bi doğum olabilir o yüzden olmuyorsa da sezeryanda mantıklı
Ulkumom Hnddmr kendin nasıl doğurmak istiyorsun ? Normal mi sezaryen mi ? Yani ona göre karar ver ama normal için başlayıp sezaryene de dönebilir ama doğum bir nasip işi bence. Milletin ne dediği önemli değil aldır geç nasıl bi tabir gerçekten bu insanlar çok hadsiz. Gönlünden kalbinden ne geçerse onu yap sağlıkla gelsin ❤️
nyra Hnddmr doğru karar vermişsiniz bence. İlk doğumsa normal olmak da fayda var. Hem daha bitmemiş günleriniz ben ilk çocuğumu 39+5 de doğurdum bir anda oldu gerçekten o gün çok iyiydim bir anda gece huzursuz hissettim ağrım da yoktu ama hiç bir yere sığamıyorum gibi bir his meğer doğum kasılmalarıymış ☺️ bir anda başlayabilir yani siz bebek hareketlerini kontrol edin sürekli. Yan yan merdiven çıkın squat yapın
Eres26 Hnddmr benimki geçtiğimiz cumartesi 3600 du bakalım kaç ile dünyaya gelecek ultrason bazen yanılabiliyor ya
Nur124 Hnddmr eğer kilosu vs.gelisimi yolunda ve normal doğuma uygunsan bekle derim bende 39+3 de doğum yaptım sezeryan hiç sancım açıklığım vs. Yoktu ama bebeğin gelişimi ilerideydi normali denemek istedim fakat sezeryan uygun görüldü
annekiz6141 Hnddmr Beklemekte sıkıntı yok 1,2 hafta daha bekleyebilirsiniz normal bekliyorsaniz.. Sonra da suni sanciyla dogumu başlatabilir olmazsa sezaryen dusunulebilir