-Papatya33 kartanesi___ evet memnundum. Bir sıkıntı yasamadm. Dikiş ağrıları oluyor tabiki Sezeryan de ağrım var diyip yatarsan çok zor geçiyor. Sık sık yürüyeceksin yürüdükçe ağrın azalıyor. Buradaki yorumları okuyunca ilk sezeryanim kötü gecmemesine rağmen çok stres oluyorum
kizmizimavi kartanesi___ ben ilerlemeyen doğumla acil sezeryana alındım hiç istememiştim sezeryani aslında. Ama sonraki süreç çok konforlu geçti, hızlı iyileştim. Memnundum. Doğum sancisi çekmeseydim iyi ki sezeryan derdim sanıyorum
anneoluyorummm103 kartanesi___ bırakmaya çalış sonra istediğin şekilde olmazsa hayal kırıklığına uğrarsın 😂
kartanesi___ anneoluyorummm103 ya normal isteyip sezaryen olan çok var ama ben sezaryen isteyip gün alsam nasıl normale dönecek ki🥺
anneoluyorummm103 kartanesi___ aa sezaryense eğer değişmez herhalde aslında ssvd yapan çok kadın var ama biraz riskliymiş önceki doğumdan da en az 2 yıl geçtikten sonra yapılabilirmiş düşünüyorsan ssvd yanlısı bir doktorla görüşebilirsin ☺️
mom_51 kartanesi___ 3 kızım var ve okula gidiyorlar kuzum. Nisan sonu mayıs başı olduğu için doğum kızlarımla oldukça kısa sürede ayağa kalkıp ilgilenmem lazım. Bu yüzden ssvd istedim. E bide hep içimde kaldı yapamadığım için
sevacano kartanesi___ 1.gebeliğim ondan önce hep düşüklerim oldu , İnşallah Sağlıkla kucağıma alayım tek isteyim o inanın o kadar şey yaşadım ki artık sezeryani bile çok rahat bir şekilde kabullendım
Annesii66 kartanesi___ yok ilk doğumum sezaryen ile oldu mecburi olarak buda öyle olacak aradan 5 yıl geçmedi geçsede yine sezaryen isterdim heralde ilkinde normale çok hevesliyidim ama kısmet