kartanesi___ düşünüyorum ben normal doğurucam, vajinam darmaduman olucak, eşimle cinsel hayatımız biticek, kimse zevk almayacak (ki bu beni endişelendirir sonuçta erkekler için önemli bir durum) ve ben 2. Doğumumu da, 3.doğumumu da vajinal doğum diye ısrar edicem… Delirmiş olmam lazım 😃 size kim söylüyor bu yalanları gerçekten kuzum😃 ben 4.5 kg çocuğu doğurdum, yaram iyileşip cinsel hayata başladığımda dar olduğu için ve canım yandığı için ağladım birkaç kez.. Bahsedilen gevşeme sezeryan olan kadınlarda da oluyor. Olmuyor diyen yalan söyler çünkü hamilelikte başlıyor gevşemeye pelvik kasları.. Doğumdan sonra da hızla toparlıyor. Toparlamıyorsa kişinin farklı bir problemi vardır. Ya hormonel ya da başka birşey.. Ki bu Sezeryanda da oluyor. Kandırıyorlar kadınları bu çok üzücü bir durum. Ben kızımı doğurduktan sonra hastaneden çıkarken hiç doğum yapmamış gibiydim bütün hastane işlerimi kendim halletmiştim yürüyüş olsun diye😃 kendimi psikolojik hazırlamadım doğal Olana hazırladım insanoğlu yaratıldığından bu yana normal doğum yapıyor. Doğal olanı bu çünkü. Sizin tedirgin olmanız çok çok normal bana doktor doğurmazsın dedi. Ona inansaydım zaten sezeryan olucaktım. Bu sebeple inşallah doğal doğumu destekleyen doktorlarımız çoğalır inşallah.. Naz konusuna gelince kızımın doğum sancısını çekerken yanımda bir kadın vardı o da ilk çocuğunu doğurmak üzereydi doktorlar gelip ona ne yapması gerektiğini söylüyordu sürekli “kolaysa gel sen doğur” diye bağırıp tersliyordu doktorları.En sonunda Birtane doktor doğuramayacaksan yapmayacaktın çocuğu dedi 😃🤣 Bence haklı. Doktorlar Bana ne söylerse yaptım ve Doğumlarımın ikiside devlet hastanesinde oldu. Çatıya geçeceğim zaman terliklerimi bile önüme getirdiler sağolsunlar koluma girip taşıdılar beni. Hatta ıkınma sürecinde lütfen Bana dokunmayın bebeği itmeyin, ben doğurucam bana güvenin dedim ve hepsi bana güvenip doğum kısmını bana bıraktılar. Onların yönlendirmeleri zaten doğumu kolaylaştırıyor. Hepsine hala dua ediyorum