jalepone deletedmom43191 ooo maşallah 3 tane yaşları da yakın sen akşama kadar bitiyorsundur ya yetişmek çok zor değil mi
jalepone hd_d boşver verse de takma bu günlük bende güzel geçsin diye herşeyi yapıyorum hava güneşli yürüyüş yapım geldim 💕
[silindi] jalepone artık çok geç kuzum güne başlayalı çok oldu 🥲 bugün bir de doktor kontrolümüz var. Teşekkür ederim bu arada 🌸
hd_d jalepone ohh mjs en güzelini yapmışsın 🎀bencede takmayim benim hayatm sonuçta kendim yön vedeblrm anca
jalepone deletedmom43191 ay evet ya inanki kendimi hayal edemedim saçım bir yanda başım bir yanda olurdu kesin 😄
deletedmom43191 jalepone 😅😅 aman valla nazar etme uykusuzluk zaten sinirli yapiyo beni bide nazar olursam eyvah 🤣
jalepone deletedmom43191 ay Allah korusun rabbim güç kuvvet versin 🤗 bak hamileden dua da aldın hadi gene iyisin 😄
Zelis_ozdrgn jalepone çokk şükür canımmm doğum hakkında konuştuk filan güzel geçti ama yüzünü göstermedi renkli ultrason alamadık🥺
jalepone naide827_ bende 16+1 oldum 😄 ay senin gelmiş zamanı neredeyse maşallah nasıl bebiş, cinsiyet ne 🍬
[silindi] jalepone yavrum desteksiz büyütüyorum. 10 aylık olacak ama bir de bana sor 🥲🥲 mafoldummmmö 😂😂😂