meloks Ayyy kızlar salı günü gideceğim bakalım ay çok sağolun iyi ki yazmışım size ne güzel destek oldunuz 🥰🥰 gelişmeleri yazacağım size hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ♥️♥️ peki benim bunu yazarken bile ağlamam agaha ♥️♥️
seymakzb ikilidelilik benim kasıklarımda ağrı oluyor. Göğüslerim hassas. Dinlenmeye çalışıyorum genel olarak. Ağrı da sanki reglimin 3.günü gibi. Dayanılmaz değil ama, hissettiriyor. Hazırlanıyoruz sanırım 🙃
mercanne mer1901 özelde bakıyorum canım devlette hangi doktor denk gelirse meselesine girmek istemiyorum bakalım kemerleri sıkcaz
mer1901 mercanne o yüzden sıkıntılı oluyor devlet hastaneleri kontrole bile eşler giremiyor sonuçta eşim yani bu çocuğu ikimiz yaptık saçma geliyor bana. Orda özel hastanelerde doktor muayenesi ne kadar acaba bilginiz var mı ?
gulseren844_ Mersin’de yaşayan hamiş anneler hangi hastane ve doktoru tercih ediyor öneri alabilir miyim lütfen, ilk gebeliğim doktor arayışındayım, şimdiden teşekkürler🤍🎀
hivdil gizem0906 çok sağolun hiç lekelenmem olmadı şuan ffolikasit magnezyum birde kese etrafında hafif kanama olduğundan progrestan kullanyrm
gizem0906 hivdil yaa bende de kanama alanı var o yüzden bende Progestan kullanıyorum inşallah bi an önce biter bebişlerimiz sağlıkla büyürler
mercanne mer1901 aaa dediğiniz gibi çok saçmaymış. Doktor ve hastaneye göre değişiyor canım muayene ücreti 2200₺ idi. Ben tamamlayıcı sigorta ya da paket almak istiyorum. Daha mantıklı oluyor. Muayene yada tahli sınırı yok
mer1901 mercanne o da çokmuş şuan Hatayda merkezde bir tane özel hastane var o da 1.400 TL yanlış bilmiyorsam. Her hastanede oluyor mu acaba dediğiniz gibi öyle yapmak daha mantıklı
mercanne mer1901 canım ben genelde oluyor diye biliyorum ama şimdi bir tane var dedin emin olamadım. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin bence