emmy06 Deniiibayyy özele sadece kan için de gidebilirsiniz tahlilleri genelde Max 2 saate çıkıyor özelde devlet gibi uzun sürmüyor
birumut_ Deniiibayyy kız manyak bende gördüm de çizgi için erken değil mi be adetine 12 varmış ne zaman yumurtlama oldu ki ?
dika Deniiibayyy aşırı saunada kalmayın hamam da bol bol kalın aşırı sıcak vücut içine iyi gelecek inşAllah birşey olmaz ben öyle yaptım bebeğim yanımda 10 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin
Deniiibayyy Deletedmom_878 inşallah ben birşeyler hissediyorum ama hadi hayırlısı ✨ vücudumu çok iyi tanırım. Eğer hamileysem size Yazıcam 🫶🏽
emmy06 Deniiibayyy eğer gebelik kesin yoksa öyle yapın hamam sauna işini yoksa risk oluşturur bilginiz olsun
Deniiibayyy emmy06 evet biliyorum ben markete zor gidiyorum gidemem saunaya banyoda buhar yapsam olur mu hoh hoh diye diye hskdhdkdjldm
birumut_ Deniiibayyy bacıkom inşallah hamilesindir jxdloxldk bana da dua et perşembe günü bende test yapacağım 😂😂 inşallah alekte mobil mobil diye post açarım kızzzz kxkxkxmxmc
Deniiibayyy kayraninannesiiii çok çok az çıplak gözle de çok çok az ayyy keşke şu yurtdışında testler var ya hamilesin hamile değilsin yazan dijital olanlar onlardan olsa burada da Herşeyin ucuzunu bize kitlemişler hdkdjd
birumut_ Deniiibayyy takibe aldık seni ilk seni etiketleyeceğim inşallah ckdöcmlc sende pazartesiye kadar dayan kan var