Havin49_ Deniiibayyy çok silik bir çizgi var cnm gününe de çok var olduğu için hayalet çizgi gibi çıkmjl
Zelis_ozdrgn Deniiibayyy silik çizgi var gibi karanlık diye fazla belli etmiyor sabah ilk idrarla bidaha yap bence
ravelantina Benimde bat 11-12 Kasım Ay postları okurken kahkaha attım🤣🤣 neşem hepimizi neşelendirdi umarım burdaki herkes (bende dahil) güzel sonuçlarımızı buraya yazarız (çok amin çokk)
Deniiibayyy ravelantina ay inşallah buraya arada Yazıcam üstte dursun diye jdkdjdkd toplaşalım yine 😁
AslanEge Deniiibayyy adetine 12 gün varsa daha döllenme bile olmamıştır şuan hamile değilsin net ama ilerleyen günlerde inşallah tutunur da 😘
Deniiibayyy AslanEge inşallah ama ben hissediyorum bu kez birşeyler valla eğer doğruysa hislerim size Yazıcam 🥲😘
Yasewens Deletedmom_878 12 gün önceden çok erken ya nasıl çıksın ben pazar akşamı yaptım negatif çıktı Salı sabahı yaptım çift çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta 1010 çıktı yani 12 gün önce öğrenmek için çok erken
AslanEge Deniiibayyy İnşallah Allah gönlüne göre versin canım isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin