Zeze03 20+3 üm😊💕
Bebişler hangi takımlı olucak aldınız mı formaları 😁🤰🏻💕🎈
HanifeOkutan maşallh cnm 😁👍🏻
Zeze03 bizde kizim babamizik takimina göre fenerbahceli olucak gibi 😂😂 ben besiktasliyim ve esime kizimda anasi gibi besiktasli olucak dedigimde der babasi gibi fenerbahceli olucak diye 😂😂😂 yani bizde durum karisik ama babasini kirmayiz fenerli olucak gibi 😂
Babamiz gs li ben Fenerbahçe li yim ve tabiki kızım annesi gibi Fenerbahçeli formasi hazır ☺☺☺
ErvaVeBebegi olmasın Fenerli Beşiktaşlı olsun daha iyi 😁👍🏻🎈
- Düzenlendi
Zeze03 cinsiyeti 12. Haftada öğrendik 😂eşimde bende Galatasaraylıyız eşim koyu bir taraftar doktordan cıkıp hemen forma aldık adını yazdırdık 🙈
Hastane çıkış setimizde gsnin ve bir kaç zıbın tulum ve pike takımı 😂😂baba duramıyor
Selinsevener ne kadar hoş bende daha yeni alıcam bizde gs’liyiz 😁
Zeze03 bizde baba galatasaraylı ben beşiktaşlıyım henüz cinsiyeti belli değil bizimkinin 15+4teyiz. Bizde anlaşma yaptık eşimle kız olursa beşiktaşlı olcak erkek olursa galatasaraylı olcak tabiki büyüyüp kendi tercihlerini yapabilecek yasa gelene kadar 😀
Merveersoy o zaman inşallah erkek olur diyim mi 😁🙏🏻
Zeze03 bizde galatasaraylı oldugumuz için galatasaraylı tulum alacagız 😍
Ben Beşiktaşlıyım babası galatasaray takım konusunda karışmayacağız hangisini isterse ama bu sene hangi takım herhangi bir kupa alırsa onun formasını alacağız ☺ Ama Gönlüm Beşiktaşlı olmasından yana 25+2 deyiz