• Alışveriş
  • Bebişler hangi takımlı olucak aldınız mı formaları 😁🤰🏻💕🎈

Almilam sarı mavi kız odası mı olurmuş 😁 şakın izin verme belkş olmucak Fenerli de 😁

HanifeOkutan 😊😊 fener maçına o kadar çok istedim gitmeyi ama eşim izin vermedi 😁 karnın burnunda kavga olur diyip evde izledik 😊 Allahtan hamile olduğumu bilmeden gittim 😊🤗 sağlıkla gelsinler inşAllah ❤

Zeze03 yapacak bişey yok ben fenerden o galatasaraydan nefret ediyor😁😁

Zeze03 baska takım olma gbi şansı yok cnm gece gündz feberbahce marşı dinletiyor kızıma malesef esim fanatiğinde fanatiği kızımı futbolcu yapmyı bile düsünüyor 😂😂

BurcuAydin fener maçına eşim de götürmezdi beni😊 çünkü eşim de ben de çok gergindik maç zamanı 😂😂 stres oldu dedi tartışma olur güvenemez diye gitmedik😊 ama Ankara’ya gideceğiz haftaya maça😂😂

Zeze03 valla malesef var canım karnıma eğiliyor fenerbahceli btn futbolculrn ismini sayıyor öğrensin benim kızım diye nolcak bu durum bilmiom😂😂

Benden dolayı Beşiktaşlı olcak oğlum inşallah❤ Ben fanatik beşiktaşlıyım,babamız galatasarayı tutuyor ama öylesine benim gibi fanatik değil🤪 o yüzden beşiktaş kıyafetleri alıyoruz sürekli🙏🏻🙏🏻👼🏻👼🏻😘😘

Zeze03 bilmiyorum eşim henüz bir şey almadı😂😂😂😂 razıyım keşke alsa😂😂