Almilam Zeze03 baska takım olma gbi şansı yok cnm gece gündz feberbahce marşı dinletiyor kızıma malesef esim fanatiğinde fanatiği kızımı futbolcu yapmyı bile düsünüyor 😂😂
BurcuAydin HanifeOkutan 😊😊 fener maçına o kadar çok istedim gitmeyi ama eşim izin vermedi 😁 karnın burnunda kavga olur diyip evde izledik 😊 Allahtan hamile olduğumu bilmeden gittim 😊🤗 sağlıkla gelsinler inşAllah ❤
HanifeOkutan BurcuAydin fener maçına eşim de götürmezdi beni😊 çünkü eşim de ben de çok gergindik maç zamanı 😂😂 stres oldu dedi tartışma olur güvenemez diye gitmedik😊 ama Ankara’ya gideceğiz haftaya maça😂😂
Senayuzuntass Zeze03 bizim babamız da beşiktaşlı forma değil ama beşiği için nevresim takımı ve bol bol çorap aldım 🤣🤣
Almilam Zeze03 valla malesef var canım karnıma eğiliyor fenerbahceli btn futbolculrn ismini sayıyor öğrensin benim kızım diye nolcak bu durum bilmiom😂😂
mlssrn Benden dolayı Beşiktaşlı olcak oğlum inşallah❤ Ben fanatik beşiktaşlıyım,babamız galatasarayı tutuyor ama öylesine benim gibi fanatik değil🤪 o yüzden beşiktaş kıyafetleri alıyoruz sürekli🙏🏻🙏🏻👼🏻👼🏻😘😘
Lily mlssrn bizde de durum aynı. Ben fanatik beşiktaşlıyım eşim gsli😒 babam beşiktaşlı battaniye alarak ilk golü atmış Oldu😂😂 devamı da benden geldi tabi yavru kartaliçe geliyo😍 🦅