• Adet olacakmışım gibi agrılarım

Kızlar 😧 sat a göre 5+2 günlük hamileyim doktora haftaya çarsamba gidicem çok yeni olduğu icin ultrasonda göremem dedi haftaya gel dedi doktor . Yalnız benim adet olacakmışım gibi agrılarım var korkuyorum çok şükür kanama leke bisey yok Akın’tım var çamaşırım hep ıslak bu agrılar normal mi acaba ? 😓

RamazanFuLyaUzuner ben suan 13+4 hamileyim.Hamile oldugumu 9haftalikken ögrendim.ozamana kadar hep bir heran adet olucakmis gibi sancim vardi kasiklarim cok agriyordu.kanama vs olmadi sizdede olmadiysa korkmayın derim.agır is yapmayın agir kaldirmayin fazla geciyor zamanla🌹

cevriyetoy yok okdar şiddetli değil ara ara oluyor özellikle yatarken bu saatlerde sağ bacağım çekilirdi hep adet olurken ben şimdi de öyle oluyor insallah bısey olmaz giderim tabi öyle bi durumda

Nurarslan çok şükür kanama falan yok ağır işte yapmıyorum doktor genel anlamda yat dinlen dedi zaten dua et canım sende bana insallah bisey olmaz bende senin gibi atlatırım bu agrıları

Benim de öyle olmuştu sık sık ve ara ara geliyordu sancı başlarda sonradan daha uzun aralıklarla oldu 10. haftaya kadar sonra geçti normal sanırım😌

Gurbettebianne hımm demek ki herkes de olabilen şey bu agrılar . Ya sağa sola dönerken şimdiden rahat döneniyorum ki zaten ilerde napcam kasıklarım batıyor sanki acaba niye diyorum