cevriyetoy RamazanFuLyaUzuner çok şiddetli olmadığı ve kanaman olmadığı sürece normal canım. Bebis yerleşiyor çünkü ama kanaman olursa hemen doktoruna git hiç bekleme
RamazanFuLyaUzuner cevriyetoy yok okdar şiddetli değil ara ara oluyor özellikle yatarken bu saatlerde sağ bacağım çekilirdi hep adet olurken ben şimdi de öyle oluyor insallah bısey olmaz giderim tabi öyle bi durumda
Gurbettebianne RamazanFuLyaUzuner Ağrılar normal canım .Adet zamanına denk geliyor , belirtiler aynı .vücut adet olmaya alışık Ve onu isticek .belli zamana kadar adet zamanı kaşık ağrısı yaptığı oluyormus . Tabi sen yinede dilkat et 🙏
RamazanFuLyaUzuner Gurbettebianne anladım canım çok saol tamam dikkat ediyorum twbi ki ama insan korkuyor işte 🤗
Nurarslan RamazanFuLyaUzuner ben suan 13+4 hamileyim.Hamile oldugumu 9haftalikken ögrendim.ozamana kadar hep bir heran adet olucakmis gibi sancim vardi kasiklarim cok agriyordu.kanama vs olmadi sizdede olmadiysa korkmayın derim.agır is yapmayın agir kaldirmayin fazla geciyor zamanla🌹
RamazanFuLyaUzuner Nurarslan çok şükür kanama falan yok ağır işte yapmıyorum doktor genel anlamda yat dinlen dedi zaten dua et canım sende bana insallah bisey olmaz bende senin gibi atlatırım bu agrıları
cevriyetoy RamazanFuLyaUzuner zaten bir kac ay o adet ağrısı olur vücut kendini hamilelige alistiriyor normal yani
Gurbettebianne RamazanFuLyaUzuner tabikiiii anlıyorum seni . Benim doktor hep derdi ; kasıkların ağrıyabilir çünki vücut adete adapte olduğu için atmak ister korkma derdi. Birde Sen yatakta sağa sola dönerken dikkat et
Nurarslan RamazanFuLyaUzuner Allah yardimcın olsun insallah hemen atlatırsın🌹Benim bu 3.gebelik ve 2.cocugum daha yasinda degil🙈hep kucagimda ona ragmen gecti cok skür seninde gecicek insallah🌹
cevriyetoy RamazanFuLyaUzuner sonra geçiyor o adet ağrısı yerini bel ve sırt ağrıları alıyor biz 22+3 teyiz şimdi de bel agrimiz var 😁
RamazanFuLyaUzuner cevriyetoy cevriyetoy allahım kucağına almayı nasip etsin canım Bebişini sağlıklı bi şekilde 👶🏻😇😍allah yardımcımız olsun 🙏🏻
sumeyrakif Benim de öyle olmuştu sık sık ve ara ara geliyordu sancı başlarda sonradan daha uzun aralıklarla oldu 10. haftaya kadar sonra geçti normal sanırım😌
RamazanFuLyaUzuner sumeyrakif sumeyrakif anladım canım seninde allah yardımcın olsun çok saol geçer insallah demek ki benim ki de 😍
RamazanFuLyaUzuner Gurbettebianne hımm demek ki herkes de olabilen şey bu agrılar . Ya sağa sola dönerken şimdiden rahat döneniyorum ki zaten ilerde napcam kasıklarım batıyor sanki acaba niye diyorum
Nurarslan RamazanFuLyaUzuner Tesekkur ederim saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz insalllahh🌹
sumeyrakif @RamazanFuLyaUzuner ufakta olsa bi lekelenmen var mı diye sorardı doktorum hep sizde de yoksa sıkıntı yapmayın geçer inşallah🙏🏻 ben şu an rahatım çok şükür 17. haftamızdayız❣Allah yardımcınız olsun sağlıcakla💐
RamazanFuLyaUzuner sumeyrakif anladım canım benimde hiç bi leke yok sadece beyaz akıntı var iç çamaşırım hep ıslak günlük ped kullanmaya başladım artık çamaşır değiştirmekden gına geldi çünkü 😀 saol canım saglıcakla sende allah kucağına almayı nasip etsin 🤗
minnak9 RamazanFuLyaUzuner merhaba cnm inan bu soruyu cogu hamile sormustur bende dahil 🙂 suan 6+1 im ve bir hafta oncesine kadr karnm kasiklrm bacagima inen agrim vrdi dedm herlde kanamam olck snra baktm herkeste vr onemsemedim gecti rahim buyuyor ve icerde calismalar vr ondan oluomus 🙂
RamazanFuLyaUzuner minnak9 minnak9 aynen aynen bacaklarım yukarı yukarı çekiliyor sanki oyüzden korkuyorum anladım canım insallah dediğin gibi olur bende de 🤗saol içim rahatladı iyice 😍