• Adet olacakmışım gibi agrılarım

Gurbettebianne hımm demek ki herkes de olabilen şey bu agrılar . Ya sağa sola dönerken şimdiden rahat döneniyorum ki zaten ilerde napcam kasıklarım batıyor sanki acaba niye diyorum

RamazanFuLyaUzuner merhaba cnm inan bu soruyu cogu hamile sormustur bende dahil 🙂 suan 6+1 im ve bir hafta oncesine kadr karnm kasiklrm bacagima inen agrim vrdi dedm herlde kanamam olck snra baktm herkeste vr onemsemedim gecti rahim buyuyor ve icerde calismalar vr ondan oluomus 🙂

minnak9

minnak9 aynen aynen bacaklarım yukarı yukarı çekiliyor sanki oyüzden korkuyorum anladım canım insallah dediğin gibi olur bende de 🤗saol içim rahatladı iyice 😍

sumeyrakif anladım canım benimde hiç bi leke yok sadece beyaz akıntı var iç çamaşırım hep ıslak günlük ped kullanmaya başladım artık çamaşır değiştirmekden gına geldi çünkü 😀 saol canım saglıcakla sende allah kucağına almayı nasip etsin 🤗

2 yıl sonra

Ben de 5+1 haftalık hamileyim hep adet olacakmışım gbi hafif ağrılar oluyor kasıklarım ağrıyor çok şükür kanama vs hiç olmadı ama insan korkuyor aynı sizin gibiyim ben de 😂 daha önce 2 kimyasal gebelik 1 8 haftalıkken kürtajım var kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik şimdi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼♥️

RamazanFuLyaUzuner Canm ilk basta bende hergun adet olacakmisim gibi hissediyordum bi muddet sonra geciyor hamile oldugumu bilmiyodum ozmn hasta olcam saniyodum yani okadar agriyordu

Ben de SAT a gore 5 haftalik yarin doktora gdecem benim de cok ağrılarım var korkuyodum niye boyle diye. Ama yorumlari okuyunca rahatladım biraz. Yarin gitsem almaz mi o zaman ultrasona