Cakalllsebahat-0 bebeklerim__ yok vajınal dogacak ama sancı ıle gıttıgımde sureklı bakıp muayene edeceklerı ıcın heralde kolay dıye onu ıstedıler aklımabaska bı sey gelmıyor
bebeklerim__ Cakalllsebahat-0 onu zaten doğumdan sonra takıyorsun. Ama bazi hastaneler izin vermiyor diye duymuştum doğrudur. Ben iki doğumdan sonra da depend kullandım büyük rahatlık hele ki ilk gun yani. Dogum sabahı mi ne muayene ediyorlar alttan belki o yüzden dir. Sen çıkartma yine takarsın ona da karismasinlar aman
Cakalllsebahat-0 Esma006 evet evet bence de . Ama onlar doğuma gelirken ve dogum sancısı cekerken onu almamı ıstedıler muayene edeceklerı ıcjn kolay olsun dıye galjba
3bebekliannee Cakalllsebahat-0 sancı çekilirken bez veya ped kullanılmıyor ki ilk defa duydum bunu 2 normal doğum yaptım (özelde) sadece doğum sonrası depend kullandım.Boşver sen götür dinleme onları ne alaka ya zaten devlette öyle çok ilgilenmiyorlar diye biliyorum özelde beni odaya getirip hasta bakıcılar yıkayıp bezimi takıp çıkmışlardı.
Garfield Cakalllsebahat-0 özelde hasta bezi taktılar sezaryendi gayet rahattı. Evde gündüzleri ped taktım geceleri depend giydim gece rahattı yatağa çıkmasına engel oldu. 40 gün kanamam oldu benim kullanırsınız depend ı evde hastane için hasta bezi alın bi paket
Cakalllsebahat-0 miniminibiri oyle yapıcam zaten haklısınız hastane cantamda var dogumhanede sancı cekerken gıyeceksın dedıler🤦🏻♀️
bebeklerim__ Cakalllsebahat-0 dogumnhane de sanci cekerken niyentakacaksin ki ustunde önlük olacak zaten
miniminibiri bebeklerim__ kanama oluyo ondan demişlerdir benim önlüğüm kan olmuştu ama takmadım canım yanarken gözüm görmedi 😂
Cakalllsebahat-0 bebeklerim__ önlüğü sadece sezaryende verıyoruz vajınal dogumu ustundekı tısortle bıle yaparsın dedı ebeler
greybrde Cakalllsebahat-0 depend zaten doğum sonrası gereksiz şu sebepten gereksiz şakır şakar kanama olmuyor normal ped te iş görür… depend ilk gebeliğimde aldım ben şu sebepten iyi oldu suyum önce geldi benim mesela ara ara pıs pıs geldi normal ped asla tutmazdı o suyu depend çok iyi oldu doğumdan çıkınca gene taktım ama altımda rahat edemedim kocaman bişi normal ped taktım
sirius8 Cakalllsebahat-0 ben depend kullandım çok memnun kaldım. Arkadan taşar mı derdi yok zaten sezeryanlıydım normal pedle uğraşmak hem zor olurdu hem taşardı bence ilk günler benim baya kanama oldu hem. Çıkarması da kolay yırtıp çıkarıyordum. Giyerken de ilk günler kayınvalidem yardımcı oldu sağolsun
hayalperest2310 Cakalllsebahat-0 iyi de hastahane kendisi veriyor hasta bezini hatta yardımcı ablalar var onlar takıyor size dependi doğumdan sonra odaya geçince kendim giydim onlar istemediler ki zaten
Cakalllsebahat-0 hayalperest2310 benden istediler arkadasım gecen hafta dogum yaptı ondan da ıstemısler
hazaalozmenn Hastane kendisi veriyor diye biliyorum bana doğumdan sonra kendileri giydirip verdiler bi kaç tane taburcu olduktan sonra onların verdiklerini kullandım sonra uzun pede geçtim
busraomerrt Canım bende özelde doğum yaptım ilk baş zaten onlar kendisi takmıştı sonra tuvalete gidip yürümeye falan baslayinca ben depend takmıştım kimse de bksey demedi yani çokta rahattı benim için
dilaradoyan Cakalllsebahat-0 depend çok tercih etmiyorlar evet. Hasta bezinide kaldığınız sürece veriyorlar zaten. Doğum şekli belli mi
Cakalllsebahat-0 dilaradoyan vajınal dogum olucak ama odada taktıgına karısmıyor sadece dedı kı dogum ıcın dogumhaneye. Geldıgınde altın boş kalacak sadece hasta bezı yandan cırtlı olandan al depend getırme taktırmıyorız açılma va bakmak için kolay oluyormuş onun için istemişler bana saçma geldi
Havin49_ Cakalllsebahat-0 doğumdan sonra kanaman olduğu ve uzanır pozisyon da nasıl kendine takıcaksın bu ne hastanesi devlet mi özel mi
1kelebek1bebek Cakalllsebahat-0 İlk doğumumda benimde kullanmama izin vermediler. Hijyenik olmadığını söylediler.
Elzem123 Cakalllsebahat-0 sezaryen doğumda ilk çıktığınızda hasta bezi istiyorlar kanama kontrolü felan yapıyorlar ama sonrasında artık ayaklanınca depend takabilirsiniz bende 2 doğumda öyle yaptım bunda da öyle yapacağım nasipse. Özelde hasta bezini onlar vermişti devlette 2. doğumumda benden istediler hatta bende getirmemiştim sadece depend almıştım yan tarafta yatan hastadan 1 tane hasta bezi istedim sağolsun verdi. Bu sefer nasipse özelde yapacağım ama yine de ikisinden de götüreceğim.