Cakalllsebahat-0 Depend almıştım ama kabul etmıyoruz istemiyoruz biz depend kılot bez bebek bezı tarzında yanlardan cırtlı bez al doguma gelırken dedıler nealaka depend kadar iyisi mi var sanki siz ne kullandınız
Aloska Cakalllsebahat-0 devlet mi özel mi balım bende hastane çantası hazırlayacağım ona göre hazırlayayım
MerveNur- Cakalllsebahat-0 doğumda zaten onların takması lazım değil mi ya ben depend aldım ama onlar hasta bezi takmıştı hastanede öyle durdum evde de çok rahattı depend
H-a-t-i-c-e Cakalllsebahat-0 ben 2 paket aldım bide hiç böyle bir konuşma olmadı arkadaşım doğum yaptı ona da bir şey dememişler
mom_51 Bende hasta bezi kullandım ilk çıktığımda. Ertesi gün sabah normal pede geçtim uzun gece olanlardan
Cakalllsebahat-0 mom_51 tamam ama depend en ıyısı olan en rahat olan dendı onu aldım. Şimdi doğuma gelirken ve dogumhanede yandan cırtlı takacaksın dediler sen ne taktın dogum yaparken
mom_51 Cakalllsebahat-0 ilk sezeryanden çıktığımda kendileri getirip altıma hasta bezi serdiler. Yürütmeye geldiklerinde sondayı çıkarıp cırt cırtlı hasta bezimi isteyip onu taktılar kuzum. Zaten ilk gün yoğun oluyor. Hem değişimi daha kolay oluyor. Sabahta pede geçtim azalmıştı kanamam
Cakalllsebahat-0 Aloska devlet hastanesı benımkı canım ama beım ebeler ve doktorlar bı acayıp 😅sen kendı takıplı oldugun hastaneye sor bence😅
Cakalllsebahat-0 MerveNur- arkadaşım gecen hafta dogum yaptı benım hastanemde . Bu olmaz depend depend dıye tutturmuş yenı genc gebeler dıye soylenmış eşine hastane kantininden bez aldırmışlar kız doğumhanede onu takmış😃
Zeynepefem Cakalllsebahat-0 canim onlar senin altına ne taktığını nerden bilecek ki sen yine de kullan bence aldıklarını
H-a-t-i-c-e Cakalllsebahat-0 genelde karışmıyorlar ama bilemedim özel mi devlet mi belki de fark vardır iddia edemicem ben özel takipliyim orada him karışan yok
Havin49_ Cakalllsebahat-0 doğumdan sonra bi tane onlar takıyor ama ondan sonra depend kulanıylıyo sen boşver onları bize hiç böyle bişey denmedi
bebeklerim__ Cakalllsebahat-0 sezeryan mi olacaksın o yüzden ministemediler hani dikise zarar verir diye
Cakalllsebahat-0 bebeklerim__ yok vajınal dogacak ama sancı ıle gıttıgımde sureklı bakıp muayene edeceklerı ıcın heralde kolay dıye onu ıstedıler aklımabaska bı sey gelmıyor
Esma006 Cakalllsebahat-0 doğumdan sonra altinizi bezliyecek kadar bakmıyor ebeler annem giydirdi annem çıkardı valla al senn boşver ayrıca depend de yandan cirtcirtli giyerken bacakalrdan yukarı çekiliyor ama çıkarırken kenardan yirtiyorsun
Cakalllsebahat-0 Esma006 evet evet bence de . Ama onlar doğuma gelirken ve dogum sancısı cekerken onu almamı ıstedıler muayene edeceklerı ıcjn kolay olsun dıye galjba
miniminibiri Cakalllsebahat-0 İlk doğumda özeldeydi ebe desene yok mu varsa getirsin eşin dedi direk sancı çekerken giydim hatta ikinci doğumun 24 gün önce devlette oldu doğumdan sonra altıma hasta bezi koydular idareten dursun dediler cırtları bile kapatmadılar ben kalkınca depend giydim hiç karışmadılar zaten onlara ne bence sen koy odana geçince giy
Cakalllsebahat-0 miniminibiri oyle yapıcam zaten haklısınız hastane cantamda var dogumhanede sancı cekerken gıyeceksın dedıler🤦🏻♀️
Tugba0634 Cakalllsebahat-0 e bebekten lohusa pesi almıştım banada dependi istemediklerini söylemişlerdi Lohusa pedide baya büyük normal pede göre çokta rahat etmiştim depend giy çıkar zor oluyor
Havin49_ Cakalllsebahat-0 doğumdan sonra kanaman olduğu ve uzanır pozisyon da nasıl kendine takıcaksın bu ne hastanesi devlet mi özel mi