Cakalllsebahat-0 bebeklerim__ önlüğü sadece sezaryende verıyoruz vajınal dogumu ustundekı tısortle bıle yaparsın dedı ebeler
Cakalllsebahat-0 hayalperest2310 benden istediler arkadasım gecen hafta dogum yaptı ondan da ıstemısler
Havin49_ Cakalllsebahat-0 bemde devlet de doğum yaptım doğumum bitti dikiş attılar sonra cırtcırtlı hasta bezi taktılar personel bana yardım etti üstümü giydirdi 1-2 saate bez doldu doktora ne alim bilgim yok dedim delende al dedi
Cakalllsebahat-0 dilaradoyan vajınal dogum olucak ama odada taktıgına karısmıyor sadece dedı kı dogum ıcın dogumhaneye. Geldıgınde altın boş kalacak sadece hasta bezı yandan cırtlı olandan al depend getırme taktırmıyorız açılma va bakmak için kolay oluyormuş onun için istemişler bana saçma geldi
dilaradoyan Cakalllsebahat-0 iyide açılmaya bakmak için neden bez istiyorlar ki ben o kısmı anlayamadım. Doğumdan sonra kanama oluyor öncesinde yani doğuma kadar süreçte altına sıvı geçirmez ped seriliyor. Ben gerçekten anlayamadım sistemi 🤷🏻♀️
dilekyanar Merhaba ben bir paket 9lu depend almıştım hastane çantasına koymak için. Yeterli mi sizce yoksa bir paket daha alayım mı? Yoksa bir paket de normal hasta bezi mi alayım?
Cakalllsebahat-0 dilekyanar bence yeter ya zaten dogum yapanlar genelde ılk cıktıklarında takıyormuş çoğu odaya geçince normal ped e dönüyormuş 2. Ye gerek kalmıyomuş genelde. Ama lazım olursa zaten her yerde bulunuyor illa alır biri
bebeklerim__ dilekyanar yeter canm ilk gün fazlaca kullanılıyor ben 3 tane almıştım baktim 3u yetmeyecek gibi bebek bezi koyup ustune depend taktım ama coknda gerek yokmustu. 9 tane fazla fazla yeter
Jrnfudjrjr Cakalllsebahat-0 depend yandan yırtılıyor zaten ayrıca onlar sadece doğumdan sonra giydiriyor geri kalanı sen ve refekatçin hallediyorsun sürekli gelip değiştirmiyorlar ki
bebeklerim__ Jrnfudjrjr depend yandan yırtılıyor 2 dogim da da depend kullandım bunu yeni öğrendim 😓😃
Cakalllsebahat-0 bebeklerim__ Agrılarım biraz sıklaştı düzensiz şuan ama her zamankınden farklı bir agrı çok acayıp sık sık tuvalet ıstegı gelıyor ama afedersın damla damla yani. Dogum belırtısı mı sence
mavikalpvemavikalp Cakalllsebahat-0 benim bildiğim hastanenin kendisinin oluyor altına seriyolar Sen kendin kalkmaya başlayınca depend kullanabiliyorsun istersen al bende çok rahat ettim Ama evet ilk başta hasta bezi bağladılar yandan cırtlı fakat dediğim gibi hastanenin kendisinde vardı
Cakalllsebahat-0 mavikalpvemavikalp kendılerı takıyosa benden neden ıstedıler ki acaba takmıcaklar mı
disperisi17 Cakalllsebahat-0 bende depend almıştım en iyisi o diye . Doğum sonrası hasta bezi taktılar bana sonrasında ben odaya geçince çıkardım kendi aldığım dependi taktım . Çok saçma niye size öyle denildi ki . Bu konuda karışmamaları gerekiyor
Cakalllsebahat-0 disperisi17 inanın her şeyleri bi salak. Dogursam da kurtulsam dıye bakıyorum ozele gıdemıyorum maalesef. Dogurdum doguracagım zaten en kısa zamanda saglıkla yavrum gelsın de bır daha gormeyeyım şunları dıye dua edıyorum
disperisi17 Cakalllsebahat-0 hayırlısı ile sağ Salim kazasız belasız doğurun inşallah sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza . 🥰🥰 Siz yine takmayın kafanıza duymamaya çalışın . Görmezden gelin .
Sureyya1 Cakalllsebahat-0 sezeryan mi olacaksin sezeryanda depend istenmiyor giydirmesi zor ameliyattan sonra hemsire bez olarak cirtli bez takar
Zeynepefem Cakalllsebahat-0 canim onlar senin altına ne taktığını nerden bilecek ki sen yine de kullan bence aldıklarını
Cakalllsebahat-0 Zeynepefem odaya geçince zaten şstedıgımı yaparım ama onlar dogum sancısı cekerken onu takmamı ıstedıler ben de onu anlayamadım
Sureyya1 Cakalllsebahat-0 Cakalllsebahat-0 muayne edecekleri icin kolay acilsin diye demislerdir o zaman ama sacma sen zaten agri sanci cekiyosun bez falan takma bosver ben takmamistim illaki kirlenecek oda yapcak bisey yok temi,likci var gelip temizliyor