Nevagibi samaa_ ağrı acı olarak pek bişey yok alt karnım biraz minik minik sızlıyor duygu olarakda hem umutlu hem stresliyim
samaa_ Nevagibi o zaman catlama olmus bende de kasikta batma oluyo 2 gundur yumurtlamadan dolayi sanirim. Mecbur beklicez. Yumurtlaman dun olduysa benim gibi 13-14 kasima denk geliyo adetin oyle mi? Genelde 14 gun sonra adet oluyo ama farkli ola bilir herkeste
Nevagibi samaa_ evet benimde öyle yumurtlamadan öncede adet olucak gibi ağrım vardı o geçti yumurtlama oldu
samaa_ Nevagibi 14:15 te yaptim baksana bi catlamamis hala 
mom_51 Nevagibi aşkında doktor takipli daha çabuk olduğunu duymuştum. Hiç gidip bu konu hakkında bilgi aldınız mı ☺️
samaa_ Nevagibi hic denemedim bilmiyorum. Ama dunkune gore biraz solmus t cizgisi. 2 gun surdu sanirim aksam yine yapicam test
Nevagibi samaa_ iyi yapmışsın başlamakla bi bak yumurtan çatlamıyorsa ondan gebe kalamıyorsundur doktor çatlatma iğnesi yapar gerekirse
YncaY Tgbtrstgl Çatlama olmuş lh değeri yükselebiliyor silik çıkabiliyo ama sıvı alımı yaptıysanız ondan kaynaklıda olabilir
Selin6 Dün akşam ve bu sabah pik gibi çok koyu çıktı benim. Bugün regl sonrası 20 yada 21. Gün demin işten gelince tekrar yaptım açılmış çizgi sanırım çatladı. Uygulamaların gösterdiği takvimden 1 hafta sonra olmuş oldu nerdeyse.
Prensiminannesiyim Nevagibi O kadar uzun zamandır test yapıyorum ki artık bırakmıştım bugün çift çizgi gördüm yumurtlama demi bu