Selin6 Şimdi tekrar baktım yarım saat önceki teste e yine çok koyu çıkmış ben anlamadım ne kadar sürüyor çatlama?
Prensiminannesiyim Selin6 gebelik için çatlama sonrası 24 saat öneriyolar ama yumurtlamayı değerlendirmek daha iyi sanki
Selin6 Prensiminannesiyim evet çatlama öncesi 2 gün kıymetli diye biliyorum spermler 2 güne kadar canlı kalabildiğinden
YncaY Tgbtrstgl Çatlama olmuş lh değeri yükselebiliyor silik çıkabiliyo ama sıvı alımı yaptıysanız ondan kaynaklıda olabilir
Deletedmom_787 Nevagibi olumsuz düşünme canım nasipte varsa bir şekilde olur akışına bırak strese girme 💕
Tgbtrstgl ervasumery nasıl yani bu Ovülasyon testi ama ve adet olmuştum ben bu ay teste başladım daha yeni
ervasumery Nevagibi Nevagibi hiç bilmiyorum canım doktor adetin olabilir dedi dedim daha bir hafta var dedi kanaman artarsa gel tekrar bakalım dedi
cutebabymomm Nevagibi alttakinde yumurtanız salınmak uzere muhtemelen yarın solar yani çatlamış olduğunu görürsünüz
ervasumery Tgbtrstgl ben yumurtlama testi yaptım pikten sonra hiç tek çizgiye düşmedi 5 gün pik devam etti dedim herhalde yumurtam çatlamadı adet günümde yaptım kontrol çizgisinden daha koyu çıktı
ervasumery Prensannesi111 o zamanlar çatlamış canı Prensannesi111 hee sen ovulasyon testindeki koyulugu soruyorsun o zaman hamileymişim canım 17. Haftada bebegimin kalbi durdu