Nevagibi Esma006 eşim biraz yoruluyor hemde strese giriyor biraz :/ hergün yapmak zorluyor onu bu gece oldu ama yarım yamalak bilmiyorum artık
Nevagibi mom_51 uyurken o şekilde yatiyim o zaman 😁 ama doğru diyorsun olacağı varsa olur bugüne kadar gebe kalan herkes bunları mı yaptı sanki
mom_51 Nevagibi hele benim hiç planlı olmadı hepsi beklemediğim anda oldu. İlk beneğim ilk geceden , ikizlerim ayda bir olmasına rağmen oldu çok şaşırmıştık. Bu bebişte kimyasaldan sonra oldu. Zaten normal de de pek plan yapmayı sevmem 🤭🤭
Nevagibi Deletedmom_787 evet genelde 2 gün pik 3. Gün çatlama oluyor iğne etkisiyle belki erken olmuştur dedim ama yine 3. Güne kaldı
Nevagibi Deletedmom_787 dün gece 9da test yaptım hala pikti, bu sabah yaptım çatlamış, dün gece ilişki oldu ama biraz kalitesiz bir ilişkiydi 3 gün üst üste yapınca pek ereksiyon olmadı :/ inşallah değerlendirebilmişizdir
samaa_ Nevagibi 🥲off aynii. Dun bende 29 ekim pik gordum 17:30ta. 28 ekim 22:00 ve 29 ekim 10:00 da iliski yaptik. Ama dun gece yapmadim. Bugun sabah da yapmadim iliski🥺 tutar mi sence?
Deletedmom_787 Nevagibi olumsuz düşünme canım nasipte varsa bir şekilde olur akışına bırak strese girme 💕
tahamommy samaa_ nasibi varsa tutar canım bu işin garantisi pek yok açıkcası ben çatlamadan iki gün öncesini değerlendirebilmiştim o tuttu mesela
Nevagibi samaa_ nasipte varsa tutar 🥹 inşallah güzel haberler alırız bu ay yine birlikte bekliyoruz 😁
samaa_ tahamommy insallah canim🥺sen de yeni anne olmussun cok tebrik ederim saglikla buyusun insallah minik🥹🥰
Nevagibi mom_51 evet ya herkeesss öyle diyor ama takip etmeyince de hiç olmazmış gibi geliyor bilemedim 🤷🏻♀️
mom_51 Nevagibi aşkında doktor takipli daha çabuk olduğunu duymuştum. Hiç gidip bu konu hakkında bilgi aldınız mı ☺️
samaa_ Nevagibi bugun catlaman oldu nasil hissediyorsun kendini? Ben hala test yapmadim bilmiyorum catlamanin olup olmadigini
Nevagibi samaa_ ağrı acı olarak pek bişey yok alt karnım biraz minik minik sızlıyor duygu olarakda hem umutlu hem stresliyim