Annelik-2 Nayan haklısınız farklı heyecan korku bütğn duygular biranda oluyor her çocukta aynı tabi ama ilk olumca farklı oluyor 🌸
Ozzlem1 Nayan hayırlısıyla gelsinler inşallah.🥰 Yarın son kontrolüm var artık al diyeceğim çok zorlanıyorum
Nayan Ozzlem1 amin canım hakkında hayırlısı olsun bende cumayı bekliyorum artık ne diyecek muhtemelen bekletir doktorum pek yatış verecek gibi değil bide işk gebeliğim sanırım beni bekletecek gibi
Ozzlem1 Nayan benimde ilk gebeliğim canım. Kendi sancın gelmezse suni dedi bende onu istemedim. Ama yine suni ye kalıyorum galiba. Bekletirse birkaç gün bekletecek beni de ama ben beklemek istemiyorum ha şimdi ha birkaç gün sonra
Eres26 Ozzlem1 son kontrolünüzde bebeğinizin başı rahminize ne kadar uzaktı mesela doktor söyledi mi 38+4 üz bebeğin başı ile rahim ağzı arasında 4 cm kalmış haftaya gelir gibi konuştu doktor ama belli olmaz tabi
Asudecikcik Nayan bende ilginç olarak gece aşırı derecede ter boşalmıştım. Öyleki yatagımda tüm vucudumun resmi çıkmiştı😂gece kalkip ustumu degistirmiştim
Silaaaamom2025 Asudecikcik bende öyleyim bugün ya aşırı ter basıyor beni dışarda yağmur var sel var ben balkonda oturmak istiyorum 😂 ama başka hiçbirşey yok yalancı sancı bile yok sanki😂
Nayan Ozzlem1 sende haklısın gelmezse suni gelse bile açılma olmazsa yine suni her şekilde çekilecek sanırım 😅 hayırlısı olsun ne diyelim
Nayan Annelik-2 İlk olunca bi bilinmezlik içinde oluyoruz acaba normal mi değilmi doğuruyormuyum filan 😅 2. Filan olunca belki tecrübe oluyordur şuan her ağrı acaba mı dedirtiyor
Annelik-2 Nayan kesinlikle bende öyleydim 1 hafta önce 3 doğumumu yaptm daha sakin daha rahattı ama tabi sonu malesef sezeryanla biti
Nayan Annelik-2 yaşı uzun olsun canım🥰 Herşeyin hayırlısı sezeryanda bi doğum önemli olan senin bebeğinin sağlığı
Annelik-2 Nayan çok teşekkür ederim tabiki öyle ama benm için ağrılı bi süreç diğerlerinde hemen ayaklanmştm ondan bana zor geldi belkide
Nayan Annelik-2 tabi normal doğum zaten o yönünden dolayı rahat diğeri bi ameliyat süreci dikiş kesi daha fazla
Dmlirmak Annelik-2 benim gün içerisinde sürekli kasıklarım ağrıyor şu an bile adet olacakmisim gibi ağrıyor kasıklarım normal mi sizce 35+2 yim
Annelik-2 Dmlirmak son dönemler bebek baskı yapıyor normal muhtemelen artık yavaş yavaş kanala iniyor baskı yapıyordur