Nayan 40 haftalık olmama Son 4 günüm kaldı belirti hiç yok yada varda anlamıyormuyum acaba belirtileriniz nelerdi normal doğumda
Annelik-2 Nayan ben sağ kalçamdan bacağıma vuram ağrım vardı duş aldm uyudum gece 4 sancılarım başladı hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam olmuştu
Ozzlem1 Nayan aynı durumdayım bende. 12 den sonra 40 oluyorum hiç belirti yok. Sadece karnımı çok hafif hissediyorum
Nayan Annelik-2 bende ağrı hiç yok ya sadece regl ağrısı gibi kasık bel ağrım oluyor karnım sertleşiyor 2 gündür filan ama başka belirti yok oda düzensiz oluyor oda daha öncesinde yoktu
Dmlirmak Annelik-2 benim gün içerisinde sürekli kasıklarım ağrıyor şu an bile adet olacakmisim gibi ağrıyor kasıklarım normal mi sizce 35+2 yim
Glcnaltin1 Nayan kac haftaliksiniz ben 38+2 deyim 37den beri oluyor karından kramp giriyor sertlesiyor sonra şiddetli kasık bel ağrısı oluyor
Nayan Cerenank 😅 benimkinin gelesi yok bacım sunidende korkuyorum korktuğum başıma gelecek sanırım 🤦♀️
Havin49_ Nayan suyumun gelmesine özenirsin de doğumumu anlatsam hiç özemmezsin 😆😆😆 şaka bi yana insan artık bunalıyor nefes alamıyor bi an önce doğurmak istiyor inşallah kolay bi doğumun olur cnm
Nayan Havin49_ amin canım teşekkür ederim korkunun ecele faydası yok olabildiğince doğumla ilgi korkulu düşünmemeye çalışıyorum ama oda bi yere kadar 😅 peki kaçıncı haftada geldi ben 39+3 oldu gelen giden yok
Nayan Ozzlem1 o hafiflik bendede var karnın düştükten sonra olurmuş kaynanam öyle dedi ama hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsinler 🥰
Eres26 Ozzlem1 son kontrolünüzde bebeğinizin başı rahminize ne kadar uzaktı mesela doktor söyledi mi 38+4 üz bebeğin başı ile rahim ağzı arasında 4 cm kalmış haftaya gelir gibi konuştu doktor ama belli olmaz tabi
Nayan Glcnaltin1 🥹 aynı bende hem korku hem kavuşma isteği var ama çok doğumu düşünmüyorum stres yapmayayım diye bence sende öyle yap 😅
Ozzlem1 Nayan hayırlısıyla gelsinler inşallah.🥰 Yarın son kontrolüm var artık al diyeceğim çok zorlanıyorum