Annelik-2 Dmlirmak son dönemler bebek baskı yapıyor normal muhtemelen artık yavaş yavaş kanala iniyor baskı yapıyordur
Dmlirmak Annelik-2 amannn iyi bari normal doğum istiyordum korkuyorum sezeryandan sağlıkla gelsinler inşallah
Annelik-2 Dmlirmak Dmlirmak kesinlikle normal sezeryan çok zor ben 3 çocukta sezeryan olmak zorunda kaldım okadar zor geçiyor ki bebeğimi kendi başıma kucağıma bile alamıyorum bugün 1 hafta oldu ama hala yürdüğüm zaman zorlanıyorum oturup kalkamıyorum
Alya05 Nayan Benm yarım saat öncesinde bile belirtim yok tu :) Direk regl ağrısı gibi oldu sonra şiddetlendi anladım doğum olduğunu.
Dmlirmak Annelik-2 Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifa bulursun gerçekten sezeryan zor düşünmesi bile zor yaşaması kim bilir nasıldır. En azından doğum anında çekiyorsun bitiyor normalde.
Annelik-2 Dmlirmak çok teşekkür ederim allah herkese kolay doğumlar nasip etsin tabi canm bide düşün benm 10 cm açılmada oldu hem normal doğum sancısı çektm hem sezeryan alınmak zorunda kaldm belki ikisi aynı anda olduğu için bana çok ağır geldi