cizgilidefter kartanesi___ kilolu olduğum dönemde hamile kaldım, 3 kilo kadar verdim ve daha almadım. 16 haftaya giriyorum. Artık alırım sanırım ama en azından verdiklerimden gider 🤐
rege0119 Benim gibi yüksek kilolar yok mu😂 99la hamile kaldım 19 haftalık olduk şu an 98 im 😂 kilo almak istemiyorum 🥹🫣
elifayaz112_ rege0119 doktora söyle diyet uygulasın hamileliğin daha sağlıklı olur hem de düzenli bir şekilde kilo alırsın olmaz mı
Haticearen kartanesi___ 36 haftalıgım 5 kilo aldım kilolu hamile kalmıştım dikkat ettim baya şükür bir sorun yok 2 haftamız kaldı
kartanesi___ Haticearen ya ben son 1 haftadır hiç dikkat etmiyorum ya😔kola cips çikolata nescafe ne bulursam yiyip içiyorum
bluemom24 kartanesi___ bulantım olmadı ama iştahsızlığım vardı bir de ister istemez sağlıklı beslenmeye başlıyorsun öyle 1 kilocuk gitmişti geri geldi😂
Haticearen kartanesi___ arada kaçamak olur bence suçlama bile kendini bende zaman zaman kaçırıyorum ama ilk hamilelik de çok bilinçsizdim boşa yük yapmişim kiloyu bunda biraz akıllandım 🫢
Fatma_furkan1996 kartanesi___ ah ah ben tam bir cips aşığıyım canım bağımlısıyım yani hergün yiyorum resmen ve kilom da ordan geliyor 😕
kartanesi___ Haticearen ya ben dikkat ediyordum ama son 1 haftadır her gün bir paket cips yedim mesela bir şey olur mu ki ya resmen cips aşerdim