Fatma_furkan1996 kartanesi___ ah ah ben tam bir cips aşığıyım canım bağımlısıyım yani hergün yiyorum resmen ve kilom da ordan geliyor 😕
kartanesi___ Fatma_furkan1996 kendimi durdurmaya çalışacağım ben eşime de söyledim sakın bir daha eve cips sokma diye🤣
Fatma_furkan1996 kartanesi___ valla bende hep aynı şeyi söylüyorum ama 😕eşim de çok kızıyor hatta babana söylicem seni diyor 😂
bluemom24 kartanesi___ bulantım olmadı ama iştahsızlığım vardı bir de ister istemez sağlıklı beslenmeye başlıyorsun öyle 1 kilocuk gitmişti geri geldi😂
bluemom24 kartanesi___ çok alanlarda genelde doğumdan sonra hızlı gitti kilo diyorlar ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz bu kilolaları böyle alabilmek için bekleyen çok kadın var 🥹 İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
BlcSongullllllllll kartanesi___ ilk 7 ay boyunca kilo almadım şu an 39. Haftayım son hamile günüm ve hamileliği +18 ile kapatıyorum 😅 umarım sizler daha az alırsınız
elifayaz112_ rege0119 doktora söyle diyet uygulasın hamileliğin daha sağlıklı olur hem de düzenli bir şekilde kilo alırsın olmaz mı