mutlumoomm kartanesi___ ben 21. Haftadayım daha yeni bir kilo aldım bu haftaya kadar genelde 8 kilo verdim mide bulantısı ve iştahsızlıktan
aysgl330633 kartanesi___ inşallah öyle çok aşırı iştahlı değilim ona rağmen bu kadar kilo aldım yani sonradan iştahı çok olan varmış
Havin49_ kartanesi___ 20 haftalığım 17 haftaya kadar 7 kilo verdim şuan daha almadım 87 ile başlamıştım şuan 80 im bakalım ne zaman kilo almaya başlıycam
Havin49_ kartanesi___ inşallah cnm ben bu sefer dikkat ediyorum benim ikiz çok almamaya çalışılan oğlumda 14 kg almıştım 90 ile doğuma gittim bunda da 90 ile girsem yeter 90 üstüne çıkmak istemiyorum
hilal858_ kartanesi___ İyi iyi canım, dengeli gitmeye çalışıyorum. Şimdi kış sebzeleri de çikmaya başladı ☺️ onları sık tüketirsem daha da iyi olucak..
Serivebebegi kartanesi___ 29. haftadayım verdiğim 5 kg’ı daha yeni aldım şu an 67’yim hamile kalmıştım🥰
canannnblbll kartanesi___ 41+2de doğum yaptım doğuma kadar 22 kilo almışım 😂 şu an 8 günlük lohusayım kilo vermiş gibiyim ama doğumdan beri tartılmadım
ezgidemrtas Busranur_mnts tam olarak aynı şeyleri yaşamışız 24. Haftamda bir anda 1,5 kilo aldım totalde 5,5 kilo aldım