Serap_krtk 21 haftalık olduk, 58 le hamile kaldım şuan 62 olmuşum son iki haftada hızlı kilo aldım ya iştahım çok açık 😂
kartanesi___ Serap_krtk benim de çok açık ya Allahtan bebek büyüdü organlarım sıkıştı da yemek istesem de artık yiyemiyorum şişiyorum valla akşam yemeğinden sonra çok bal yediği için fenalaşan ayı gibi oluyorum😂
anneoluyorummm103 kartanesi___ son günlerde stresten ağrıdan yiyemiyorum son 1 ayda 1-2 kilo almıştım geri vermişim 🥲31+4te toplam 10kg almış bulunuyorum
kartanesi___ anneoluyorummm103 2 ve 3. trimesterda kilo veriliyor mu ben araştırırken dikkat edilse bile verilmez diye görmüştüm
Serap_krtk kartanesi___ ay ben yiyorum ya sonradan çok pişman oluyorum rahatsız oluyorum çünkü ama yine de yiyorum😂😂
anneoluyorummm103 kartanesi___ isteyerek vermedim aslında strese girince mideme vuruyor bulantı aşrı olunca günde 1-2 öğün zorla yediğim oldu hızlıda kilo veren bi yapım olduğu için 1 haftada gitti
kubos_ kartanesi___ bizde 35+4 teyiz 17 kilo aldım. 60 la hamile kalmıştım 77 kiloyum şuan boyum da 162🥲
kubos_ kartanesi___ kız bir de ben evlenirken 48 kiloydm 1.5 senede 12 kiloya alışamamışken bir anda 77 oldum aynaya bakıp bakıp sen neydin ne oldun Kübra diyom kendi kendime 😂😂umarım doğumdan sonra gider bu kilolar hiç alışık değilim kiloya
kartanesi___ kubos_ Benim de son yıllarda kilom 60-65 arası gidip gelirdi şimdi ben de kendime şaırıyorum😂
hilal858_ kartanesi___ 63 ’de hamile kaldım şuan 69.5 🥺 ki daha 23+6 ’deyim boy 1.65) Gerçi bebekte kilo almaya başladı artık normalde işte tartıda görünce insan bı tuhaf oluo
hilal858_ kartanesi___ İyi iyi canım, dengeli gitmeye çalışıyorum. Şimdi kış sebzeleri de çikmaya başladı ☺️ onları sık tüketirsem daha da iyi olucak..
Cakalllsebahat-0 kartanesi___ çok güzel ilerlemişsin 👏🏻 👏🏻 ben de 58 ile hamile kaldım 40+1 deyim 63 kıloyum vucudum resmen aynı