Hilaysn Hilaysn kızlar ben bu sabah tekrar yaptım testim yeni gelmişti ilk idrara yetişmedi ama düne göre daha koyu çıktı 🥹 @Kelebekkkk34 @dilan128_ @asenazeynep
asenazeynep Hilaysn Ay evet canım önceki teste göre daha net belli oluyor şu an ilk bakışta gözüküyor yani, inşallah vardır 🥹
Hilaysn asenazeynep yaaa inşallah canım 1 yıl olacak artık bat bekleyip kan vereceğim ama heyecandan duramıyorum da hiç
asenazeynep Hilaysn Ayy güzel heyecanlar, rabbim devamını da getirsin inşallaahh. Renk kiminde koyu kiminde açık olur, kiminin idrarında beta değeri hemen yükselmez bu yüzden de bazen soluk çizgiler olabilir🙏🏻❤️ Gönlünü ferah tut, dualarım seninle balıım🌸
_Nazendeem Hilaysn iğne üstünden 12 gün normalde daha koyu olması lazım bence benim 9 gün bu kadar siliktı 12 gün daha net bi şekılde belliydı belkı kişiye göre degişkenlık göstere bilir herşey gönlünce olsun güzel haberler al inşallah
Hilaysn busrax_ bence biraz daha bekleyin 10.günde tutunma daha yeni gerçekleştiği için hcg çıkmayabilir inşallah güzel haberler alırız ♥️🙏
Hilaysn _Nazendeem inşallah vardır diyeyim o zaman canım şimdiye kadar hiç silik bile görmemiştim awoxta hiçbir şey çıkmıyordu
_Nazendeem Hilaysn inşallah vardir kuzum beta düşük olabilir yarın tekrar bi yapın koyuluk varsa değer yükselıyor demektir