mercanne Hilaysn yarın sabah ilk idrarla dene sonra kan verirsin. inşallah güzel sonuçları bekliyoruz 🙏🏼
_Nazendeem Hilaysn inşallah vardir kuzum beta düşük olabilir yarın tekrar bi yapın koyuluk varsa değer yükselıyor demektir
Hilaysn asenazeynep bugün bat canım daha olmadım bakalım test de yapmadım tekrar eğer olmazsam kan veririm dedim kendimi boşu boşuna strese sokmayayım dedim
nr0900 Hilaysn merhaba siz normal adet gününüze göre mi hesapladınız yoksa iğnenin 14.gününü mü bat olarak sayıyorsunuz
asenazeynep Hilaysn Canım, aklım sende kaldı naptın nasılsın iyi misin, var mı gelen giden…pat diye de sormak istemiyorum aslında ama merak ettim seni
Hilaysn asenazeynep valla canım oldum ya çok canım sıkıldı buraya bile girmedim iğne beni mahvetti böyle bir regl dönemi daha önce hiç geçirmedim. O yüzden saldım şimdi olursa olur diyorum sen naptın 🥹
asenazeynep Hilaysn Hayırlısı olsun canım benim elbet bir geliş zamanı vardır, eminim en güzeliyle hayırlısıyla gelecek. Ben de ne yapayım, detaylı ultrason günümüz var onu bekliyorum…🥹💓Aklım sende kalmıştı seni merak ettim