Havin49_ mavipinokyo81 hayır cnm kendi kendimi dizginlemeye çalışıyorum diyelim ekmek ve tatlıyı azalttım bide geç saate yemeği kestim
sib1234 53-54 arası hamile kaldım 37+3teyim 61-62 gidip geliyorum boyum kısa olduğu için (1.55) dikkat ederek ilerledim
Khaalesi34 96 ile hamile kaldım 27. Haftamdayım şuan 97.5 kiloyum. Kusma mide bulantısı vs olmadı normal seyrimde yemek yedim.
Bdks98_ [silindi] boyum 1.57 başlangıç kilom 75′di şuan 27 haftalık hamileyim 78 kiloyum 3 kilo almışım doktorum normal olduğunu söylüyor bebeğimin gelişimide normal doktorum 9-14 arası kilo alma hakkı vermişti :)
paradise35 [silindi] nasıl yaptınız çok iyi benimde ikinci hamileliğim ilkinde 25 kilo almıştım bunda almak istemiyorum şuan 74 kiloyum
RubyK beautymom 2.trimester döneminde hep açlık yaşadım onu yaşamasaydım iyiydi.en çok kiloyu o zaman aldım.
mervestyledd Havin49_ ay maşallah bende 5 kilo verdim 13. Haftada. Böyle devam etsin çok istiyorum. Siz diyetisyene mi danışıyorsunuz
Hnddmr [silindi] ben çok bokunu çıkarmışım ya 48 kg ile hamile kaldım suan 70 kg bebek 37 gafta 3200 ama görünen bi kilom yok boy 175 olduğu için ama aldığım sayı olarak fazla umarım veririm
Cat98 [silindi] boyum 172, 88 ile hamile olduğumu öğrendim şimdi tartıldım 102 olmuşum gerçekten delircem nasıl zayıflıcam bilmiyorum ve daha 31. Haftadayım kaç kilo alıcam daha Allahım yardım et ya doktor yürüyüş egzersiz de yok dediii
Yenibirannee paradise35 ekmeği baya kestim daha sağlıklı besleniyorum ama bence bünye meselesi bende mesela lohusalık sonrası alıyorum kilo 🥲 hamileyken iştahım kesiliyor baya