Mavkumvoled Gamzeemrmrt kızım ozman okuma burasi senim babanın yerimi isteyen herşeyi yazabilir açabilir gözünü kör et cik bakma hadi
Gamzeemrmrt Mavkumvoled he he canımm 😂. Bakarımda yorumda yaparım snden izin mi alcam neyse. Aman senle hıc ugrasamam
Beyzan Mavkumvoled peki siz kuran da geçen dini anlamı olan bir isim mi arıyorsunuz yoksa modern ve az duyulmuş mu olsun istiyorsunuz 😁Oy birliği ile avzem i eledik bari yerine isim bulalım dimi
Esa Mavkumvoled farklı isimleri severim ama ikisini de beğenemedim ama tek başına mavi güzel yanına uyumlu bi isim daha koyarsanız çok hoş olur 😊
Mavkumvoled Beyzan çok tatlisin kurmada geçse üstünde modernlik geçse duyulduğunda kendinden gecilse hiç fena olmaz 😁😁çabuk bana isim bulun😃
Gulcag Mavkumvoled ilk kızın kumsal Tanem olabilir Sahra olabilir Kardelen olabilir Kumsala uygun Deniz olabilir Ada olabilir 😍 ben iki isim arasında kalmıştım kumsal ve sahra şu an kızım 21 günlük Sahra ismi 😍
Mavkumvoled Gulcag canım konu dışı olacak belki senin resmini baktığımda seni kısmetse olurdaki melis vardı bikrimisin ona benzeten oludumu 🙄
Esa Mavkumvoled mavi deniz, mavi nehir, mavi nil, mavi gökçe, mavi kumsal, mavi derin, mavi duru eğer iki isim istemiyorsanız tek başına mavi de güzel 😊